Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek túlsúlyos sráccal? (lent)
Van rajta egy 20-as, ami engem személy szerint nem is nagyon érdekel mert többre értékelem azt ami benne van, emberileg helyén van és rendelkezik egy normális életszemlélettel. Nem arról van szó hogy "izomagyú" pasi nem udvarol,de benne több értelmet látok , mellesleg az összhang is megvan.
Ti összejönnétek vele? Mennyire lenne hatással a kapcsolatra az hogy mondjuk ő tapasztalatlan? ( első barátnője lennék, én nekem meg már volt más, mindenhogy,ha értitek mire gondolok..)
19/L
A srác 21 !
Én 100%, hogy nem jönnék vele össze, de ezt neked kell eldöntened, hisz te akarsz vele összejönni, nem én.
Annak a plusz 20 kg-nak később egészségügyi problémák is előjöhetnek a srácnak.
De ha téged nem zavar, akkor mit érdekel más véleménye erről? Tehát ergó, mégis csak érdekel a súlya, mert akkor nem érdekelne más véleménye erről.
Nyilván lesz hatása, hogy neki te leszel az első, de türelem és rózsát terem.
Nekem volt 110 kilós pasim(mondjuk magas is volt, 195cm, de olyan 15 kiló plusz biztos volt rajta), úgyhogy ha az összkép tetszik, normálisan, egyenletesen oszlik el rajta, akkor engem nem zavar a túlsúly.
Tapasztalatlan sráccal még nem voltam, de nem hinném, hogy ez bármilyen hatással is lenne a kapcsolatotokra, ha minden más jól működik köztetek.
Az én párom is túlsúlyos vagyis 92 kg 184 cm.
Eleinte,nem akartam semmit tőlle,de végűl összejöttünk és nem bántam meg!
Eleinte,volt hogy cikinek tartottam,ha nyilvánosan fogtam a kezét és látták mások,hogy ő a párom,de mára már büszkén megyek mellette,mert rá jöttem,hogy nem a kűlső a lényeg,hanem hogy,milyen a kapcsolatotok.
És hogy mit tesz meg érted( és te érte).
Viszont,ő nem volt tapasztalatlan..:-) sőt elég jó volt :-)
Egy probát megér,ha téged nem zavar,az meg hogy mások mit gondolnak,szrd le!Semmi közzük hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!