Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek túlsúlyos sráccal? (lent)

Figyelt kérdés

Van rajta egy 20-as, ami engem személy szerint nem is nagyon érdekel mert többre értékelem azt ami benne van, emberileg helyén van és rendelkezik egy normális életszemlélettel. Nem arról van szó hogy "izomagyú" pasi nem udvarol,de benne több értelmet látok , mellesleg az összhang is megvan.

Ti összejönnétek vele? Mennyire lenne hatással a kapcsolatra az hogy mondjuk ő tapasztalatlan? ( első barátnője lennék, én nekem meg már volt más, mindenhogy,ha értitek mire gondolok..)

19/L

A srác 21 !

2016. ápr. 21. 19:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Az én barátom is husis, de én imádom őt, úgy ahogy van, emellett irtó jó vele a szex (nem volt sok partnere), és nagyon imádom a pofiját. Kedves, odaadó, vicces, minden ami kell. :) Szóval én úgy gondolom, hogy ne azt nézd hogy mutat melletted az utcán, hanem hogy téged mennyire vonzz külsőleg-belsőleg. :)
2016. ápr. 21. 20:42
 22/31 A kérdező kommentje:
A vonzalom az meg van talán kicsit jobban kötődhetnék hozzá de ez nálam lassan alakul ki. :)
2016. ápr. 21. 20:44
 23/31 anonim ***** válasza:

Bocs, de elég sok pszichológiai, önismereti könyvet olvastam már ahhoz, hogy tudjam, ha már valamire azonnal nem tudsz segítség nélkül igent mondani a saját életeddel kapcsolatban, pl ilyen helyzetben, akkor az már kényszer, ha tovább hezitálsz és várod másoktól a megerősítést, hogy na vajon ők hogyan vélekednek ezzel kapcsolatban és ők hogyan döntenének ugyanebben a helyzetben.

Pasikhoz vonzódom, tehát nem vagyok homo, 3 éve nagyon boldog párkapcsolatban vagyok.

A saját életedről egyedül neked kell döntened és nem másnak, ne a másiktól várd azt, hogy majd segít.

Eleve mit érdekel mások véleménye a saját szerelmi kapcsolatod terén, ami kezd kialakulni?

Ha meg valami mély nyomot hagyott benned, akkor azt az illetővel beszéld meg, vagy magaddal és tedd túl rajta magad.

2016. ápr. 21. 20:45
 24/31 anonim ***** válasza:

én 185/kb120 vagyok. rám se néznek.

a srácnak is hasonló tapasztalatai lehettek, gondolom ezért nincs önbizalma+ezért érezheted azt hogy ő jobban kötődik.

no meg ha tényleg te lennél neki az első, akkor főleg. érzi, hogy valaki törődik vele, és ez beszippantja. #velemisezvolt

2016. ápr. 21. 20:50
 25/31 anonim ***** válasza:
Sajnos az én kapcsolatom a tulsúlyos exemmel hamar véget ért. Nyilván láttam rajta randikon is, hogy van rajta jó pár kiló..de mikor lefeküdtünk, akkor tudatosult bennem,hogy mennyire nem tetszik. Húztuk ugy ideig, de teljesen kihalt bennem a vonzalom. 5 perc alatt kifulladt, szakadt róla a víz. El tudtam volna fogadni, ha látom, hogy tesz ellene. Mondogatta is,hogy figyel a kajára, sportol, de semmi változás nem történt. Elhagytam emiatt.
2016. ápr. 21. 20:54
 26/31 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert az én barátom 30 percekig bírja a szexet zihálás nélkül, pedig ő még cigizik is, és 100 fölött van. :D
2016. ápr. 21. 21:06
 27/31 anonim ***** válasza:
Le kell tojni más mit gondol, ennyi. Ha neked bejön, akkor bejön.
2016. ápr. 21. 21:07
 28/31 anonim ***** válasza:

A tapasztalatlansaga biztos nem lenne nagy hatassal a kapcsolatra. Te is csak 19 vagy, max 20 fiuval fekudhettel le eddig, az nem olyan nagy tapasztalat hogy gond legyen a kulonbsegbol.

Ha szegyenled hogy masok velemenye alapjan ennyire leadtad az igenyeidet akkor inkabb ne jarj vele. Talal majd maganak egy felnott not.

2016. ápr. 21. 21:22
 29/31 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi a gond, akkor igen. Bár ha tovább hízna, nagyon nem tetszene.
2016. ápr. 21. 22:19
 30/31 anonim ***** válasza:
Én nem, mert nem tudnék hozzá vonzódni. Viszont ha neked bejön, nem veszítesz vele semmit, ha adsz neki egy esélyt.
2016. ápr. 22. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!