Összejönnétek egy túlsúlyos nővel (70-80 kg), ha belsőleg minden meg van benne, ami nektek kellene?
Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 19:20
1/16 anonim válasza:
Nem fognak. En 80 voltam, most meg 55. Tenyleg le kellene fogynod, mar csak magad miatt is.
3/16 anonim válasza:
több mint testőr? nem kell köszi.vigyázok magamra.
4/16 anonim válasza:
ha belsőleg meg van minden akkor simán :) amúgy is a teltebb lányok tetszenek 80 az még simán belefér :)
21F
5/16 anonim válasza:
Nekem sem probléma feltétlenül, de neked tényleg az lesz, ha nem vigyázol magadra.
6/16 ElnökÚr válasza:
Persze! Lehet pont ilyenbe szeretek bele. Nem tudni
7/16 anonim válasza:
Nekem volt 80 kilós csajom. Amikor ráült a combjaimra, 2 perc után már nem éreztem a lábaimat. Szeretem a nagy melleket, de túl nagy az ára.
9/16 anonim válasza:
Persze. Nállam ez a pár kiló plusz előnyt is jelent. Imádom a duci csajokat. :) Ha még belsőleg is rendben van akkor az számomra az álomnö.
10/16 anonim válasza:
Nem lehet meg belsőleg minden, ami nekem kell egy kövér nőben. Tehát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!