Fiúk összejönnétek egy nálatok okosabb polihisztor lánnyal vagy ez zavarna titeket?
Polihisztor? :D Gratulálok!
Ha ennyire egós is vagy, akkor képtelenség, hogy normális kapcsolatod legyen... hacsak nem találsz egy nálad sokkal polihisztorabb polihisztor srácot, aki majd otthon viseli a nadrágot, akitől te is tudsz tanulni és együtt polihisztorkodhatnátok.
Mindenképp.
Eddigi barátnőim mindig elszomorítottak, hogy mikkel nincsenek tisztában. Pedig sokat válogattam annó, hogy egy kimondottan okos lányt találjak..
Egy polihisztor lány megoldaná ezt a problémát. Ha normálisan kezeli a helyzetet, hogy jóval okosabb, mint én, akkor nem zavarna(nem viselkedne fölényesen, stb..). S sokat tudnék tanulni tőle, amit meg szeretek.:)
22f
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és örülök neki hogy így gondoljátok :)
6-os nem értem a háborgásod okát, sehol semmi fölényeskedés/egoizmus nincs a kérdésemben sőt a magyarázatban még külön ki is hangsúlyoztam.
Szerintem az igazán okos és értelmes emberek túlléptek már a saját maguk kicsinyes korlátain és nem éreztetik nézik le a kevésbé intelligensebb/tájékozottabb embereket, én úgy gondolom.
- Ha még jól is néz ki, akkor miért ne?
- Ebben az esetben viszont mit akarna éppen tőlem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!