Fiúk összejönnétek egy nálatok okosabb polihisztor lánnyal vagy ez zavarna titeket?
Figyelt kérdés
Zavarna hogy okosabb mint te több dologhoz hozzá tud szólni persze nem éreztetné veled nem erről van szó.2014. aug. 23. 13:35
21/32 anonim válasza:
szlovák... na persze, én meg ukrán állampolgár vótam
22/32 anonim válasza:
Én pedig szerb állampolgár vagyok, kedves utolsó. És? Nem értem, miért írtad, amit írtál..?
23/32 anonim válasza:
Nekem meg volt szerbiai barátnőm és mégis jobban írt helyesen. Mindkettő nyelvben prefektül beszélt és írt. Ja és nem volt egy ilyen polihisztor okos lány.
24/32 anonim válasza:
21: te csak egy kibäszott divatukrán vagy ;/
26/32 anonim válasza:
volt exem akinek kora ellenére relatíve jó intelligenciája volt ...
a polihisztortól azért fényévekre volt ..
a polihisztor amúgy is erős jelző mert abból tényleg nem sok mászkál manapság a világban, aki ténylegesen érdemes arra a jelzőre
a gond a csajjal az volt hogy verte is a nyálát rá .. ami zavaró
előző voltam
27/32 anonim válasza:
Eltudom képzelni azt a szellemi szintet.....
29/32 anonim válasza:
Próbáljuk ki ,hogy tényleg okosabb vagy e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!