Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Összejönnétek olyan férfival akinek 2 házassága volt és ebből 5 gyereke lett? Zavarna hogy a férfi fizetésének több mint a fele gyerektartásra menne el?
Több dolog is zavarna.
Mondjuk ilyen emberrel nem vállalnék gyereket. Akkor meg ne raboljuk egymás idejét.
Nekem a fizetése is gond, illetve ami marad... Le fogja húzni az életszínvonalam, semmire se jutnánk együtt.
Őszintén? Nem.
Egyrészt Ennyi gyerek már alapból felelőtlenség, másrészt ki se tud tartani mellettük. Ez nem úgy megy hogy csinál egyik nőnek 2 gyereket, ráun, majd csinál egy másiknak még hármat aztán arra is ráun... Milyen ember az ilyen?
Plusz én is nagyon szeretnék gyereket, de nem 5 testvér mellé, mert azok szinte mindent elvinnének tőle (anyagiak). Meg mi garancia arra hogy engem nem hagy ott?
Egy házasság 1-2 gyerek, fogfájósan is de ok, mindenkivel előfordulhat hogy nem tudja helyrehozni, na de két házasság, 5 gyerek...
1; nem jönnèk semmi kèppen össze egy 5 gyerekes 2x elvàltal .
2; fele fizetès gyerektartàsra megy.. akkor inkàbb olyan pàrt vàlasztok aki ràm és a közös gyerekekre költ..Sajnos ez az őszinte vàlaszom.
Vannak tini lànyok akik fejét eltudja csavarni egy kocsi meg pár vacsora nèha welness ..de egy NŐnek ez èdes kevès.
Ez pozitív a nőknél. Két házasság azt jelenti, hogy komoly kapcsolatban gondolkodik, mert nem veti meg a házasságot. Az öt gyerek pedig gyermekszeretetet és családcentrikusságot! Nagy kincs egy ilyen férfi manapság4
Ráadásul sokat költ az öt gyermekére! Ritka normális pasi lehet! Nem is értem miért írtak itt rosszat némelyek.
több mint a fele fizetésed nem mehet el gyerektartásra. max a fele, és azon osztozkodnak a boldog anyák.
amúgy biztos hogy nem jönnék össze iyennel. túl sok gyerek, túl sok feleség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!