Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem segitökesz egy ferfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem segitökesz egy ferfi?

Figyelt kérdés

Röviden : nem elek rosszul , van penzem, viszont a barataim tudjak h elvesztettem a munkahelyem 2 honapja . Nincs szuksegem segitsegre , de van 2 ferfi aki erdeklödik utanam , es keresnek , nagyon tetszem nekik de furamod egyik se kerdi , ha segithet e valamiben, pedig sose kertem segitseget nem is fogok , nincs is szuksegem , de a neveltetesem szerint , ha egy ferfi udvarol es meg akar fektetni , illik lovagiasnak is lennie ....

Vagy elöbb ki kell alakuljon kötödes ?

De tenyleg mindenki csak ker belölem egy neki tetszö szeletet, venne de nem nyujtana sokat mit szoltok ?

Igazam van, pechem van, vagy igy normalis ?

#férfi #udvarlás #lovagiassag
2016. ápr. 17. 21:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Így normális.

Tudom, hogy jó volna nem kötelezően viszonzott férfi-erőforrásokhoz jutni, de amíg nem látjuk, hogy ennek lesz foganatja vagy viszonzása, minek mennék ebbe bele?

Nem elég, hogy a szórakozóhelyeken is minden nő csak meghívatja magát?

2016. ápr. 17. 21:42
 2/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,anyagi jellegű segítségre gondolsz?
2016. ápr. 17. 21:44
 3/19 anonim ***** válasza:

Amíg nem vagy együtt valamelyikkel, milyen segítséget vársz bármelyiktől?

Vagy mire gondolsz?

2016. ápr. 17. 21:44
 4/19 Noblesse Oblige ***** válasza:

Vagy félreérted az egész szitut?

Konkrétan mit vársz? Miben nyílvánuljon meg a lovagiasság?

Én azt mondom, egy férfit a legjobban a kis gesztusai jellemeznek a leginkább. Hogy átkíséri az időset a gyalogátkelőn, hogy átadja a kismamának a helyét a buszon, hogy a nőt engedi az ajtóban előre... stb. Ezek olyan apróságok, hogy van jön jellemből, vagy meg is játszhatja, de valahol mindig félrecsúszik az álca.

Szerintem egy férfinek nem kellenek nagy dolgokat vagy látványos dolgokat cselekednie. A legkönnyebben és legbiztosabban az apró gesztusaiból tudod, hogy jelleméből adódóan lovagias, vagy csak játsza a szőke herceget.

Arról nem is beszélve, hogy a fik alap járaton nem egy figyelmes társaság. Tehát lehet neki eszébe sem jutott az amit elvársz tőle, mert azt üzened a magatartásoddal, hogy független vagy és nem kell segítség. Csak bajbajutott hölgyeknek jár segítség...

Nem mondom, hogy a fenti állítás igaz, mert én az árnyalt képet nem látom.

2016. ápr. 17. 21:45
 5/19 anonim ***** válasza:
51%
Neked olyan beteg felfogasod van a parkapcsolatokrol hogy, teljesen mindegy hogy normalis. Szoval peched van, mert ilyen vagy.
2016. ápr. 17. 21:46
 6/19 anonim ***** válasza:
A pénzéhes r1bi világ eredmenye ide jutottunk,bizalom One
2016. ápr. 17. 21:47
 7/19 anonim ***** válasza:

Mint a lovagiasság utolsó védőbástyája kijelentem: ha egy férfi csak akkor segítőkész, ha viszonzásra számít, az nem lovagiasság, hanem számítás

Férfiak! Legyetek már egy kicsit... férfiak!

Most a kérdéstől függetlenül is... miért fáj valakinek tenni a nőért? Azt mondjátok szeretitek a nőket.. hát ha szerettek valamit, akkor miért csak számításból fektettek bele? Ezt munkának hívják, nem szeretetnek! Elvárjátok, hogy a nő egy igazi hercegnő legyen veletek, de hogy tehetné, ha ti nem vagytok lovagok?

ahogy a kérdést nézem meg nem az a lényeg, hogy adnak e, hisz mint a kérdező írta, nem kell neki... a szándék! Hogy vehetné komolyan egy nő egy férfi közeledését, ha az csak azt méregeti, hogy megéri e tenni bármit is?

Lovagiatlan, udvariatlan, lusta, nemtörődöm, számító, önző bagázs, nem pedig FÉRFI!

22F

2016. ápr. 17. 22:12
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Hát 7-es, te aztán szeretheted a friendzone klímáját :)
2016. ápr. 17. 22:21
 9/19 anonim ***** válasza:

Lófszt, udvariasnak lenni nem ugyanaz mint nyámnyilának. Ha lovagias vagy, garantáltan szeretni fognak a lányok, megbíznak benned és kapcsolatot akarnak. Nem a kockahastól, vagy a BMWtől leszel álompasi.

Bevallom, egyéjszakást nem lehet így szerezni, de aki csak a farka után megy, az kan, nem férfi.

2016. ápr. 17. 22:27
 10/19 anonim ***** válasza:
31%
<standing ovation>
2016. ápr. 17. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!