Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem segitökesz egy ferfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem segitökesz egy ferfi?

Figyelt kérdés

Röviden : nem elek rosszul , van penzem, viszont a barataim tudjak h elvesztettem a munkahelyem 2 honapja . Nincs szuksegem segitsegre , de van 2 ferfi aki erdeklödik utanam , es keresnek , nagyon tetszem nekik de furamod egyik se kerdi , ha segithet e valamiben, pedig sose kertem segitseget nem is fogok , nincs is szuksegem , de a neveltetesem szerint , ha egy ferfi udvarol es meg akar fektetni , illik lovagiasnak is lennie ....

Vagy elöbb ki kell alakuljon kötödes ?

De tenyleg mindenki csak ker belölem egy neki tetszö szeletet, venne de nem nyujtana sokat mit szoltok ?

Igazam van, pechem van, vagy igy normalis ?

#férfi #udvarlás #lovagiassag
2016. ápr. 17. 21:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
7 ik valaszoló köszönöm ! Ugy erzem te megértetted a kérdést ...
2016. ápr. 17. 22:50
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Jó fej vagy kérdező :)

Az az egy a jó válasz, ami a te elméletedet támogatja.

Mondjuk sokra nem mész vele, hisz eleve te jöttél fel kérdezni. Nemde?

2016. ápr. 17. 22:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Megertette a kerdest igen mert leirtam h nem akartam semmit , csak a szandekot akartam latni , h jo ember az illetö es odafigyel ram mint emberre is , nemcsak kiprobalna es aztan dobna hanem beszamithato embertarsam
2016. ápr. 17. 23:01
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

As you wish.

Másképp gondolkodunk, ennyi :)

2016. ápr. 17. 23:08
 15/19 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 17. 23:17
 16/19 anonim ***** válasza:
szerintem az hogy elveszetted a munkahelyed csakis a te problémád. szóval az oké, hogy megkérdezik mi a helyzet, hogy vagy stb, de 2 férfi akit nemrég ismertél meg (gondolom), azoktól elvárni nem is tudom mit, hogy munkát adjanak neked, vagy a pénzüket ajánlják fel, az kicsit meredek.
2016. ápr. 18. 00:36
 17/19 anonim ***** válasza:

#16 leírta a lényeget.

Nem tudom mit vársz Kérdező olyan emberektől, akikkel még csak ismerkedsz.

Én a kérdést sem értettem igazából.

2016. ápr. 18. 03:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Juj, tisztelt romantikus és lovagregényekre masztizó hölgyek! Most akkor 16-ost és 17-est is 0%-ra fogjátok lehúzni?

Ja nem, a következetesség sosem volt lovagi tulajdonság(csak a romantikus, a palimadár és az altruista), ellenben tényleg elkezdett érdekelni, hogy vajon hány éves kortól kezdik el a nők megbecsülni azt a férfitulajdonságot, hogy őt nem lehet kihasználni?

Erre valaki illetékes tudna válaszolni?

2016. ápr. 18. 08:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Ismerek egy párt, ahol a lány nemet mondottmaz első randiajánlatra... később lebetegedett, és a fiú ígynis felment hozzá, hogy ápolja egy kicsit. Nem volt mit várnia, hisz a randikérést elutasította a csaj, mégis felment, és nem, nem szexeltek. Ez évekkel ezelőtt volt, hétvégén volt az esküvőjük.
2016. ápr. 18. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!