Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem segitökesz egy ferfi?
Röviden : nem elek rosszul , van penzem, viszont a barataim tudjak h elvesztettem a munkahelyem 2 honapja . Nincs szuksegem segitsegre , de van 2 ferfi aki erdeklödik utanam , es keresnek , nagyon tetszem nekik de furamod egyik se kerdi , ha segithet e valamiben, pedig sose kertem segitseget nem is fogok , nincs is szuksegem , de a neveltetesem szerint , ha egy ferfi udvarol es meg akar fektetni , illik lovagiasnak is lennie ....
Vagy elöbb ki kell alakuljon kötödes ?
De tenyleg mindenki csak ker belölem egy neki tetszö szeletet, venne de nem nyujtana sokat mit szoltok ?
Igazam van, pechem van, vagy igy normalis ?
Jó fej vagy kérdező :)
Az az egy a jó válasz, ami a te elméletedet támogatja.
Mondjuk sokra nem mész vele, hisz eleve te jöttél fel kérdezni. Nemde?
As you wish.
Másképp gondolkodunk, ennyi :)
#16 leírta a lényeget.
Nem tudom mit vársz Kérdező olyan emberektől, akikkel még csak ismerkedsz.
Én a kérdést sem értettem igazából.
Juj, tisztelt romantikus és lovagregényekre masztizó hölgyek! Most akkor 16-ost és 17-est is 0%-ra fogjátok lehúzni?
Ja nem, a következetesség sosem volt lovagi tulajdonság(csak a romantikus, a palimadár és az altruista), ellenben tényleg elkezdett érdekelni, hogy vajon hány éves kortól kezdik el a nők megbecsülni azt a férfitulajdonságot, hogy őt nem lehet kihasználni?
Erre valaki illetékes tudna válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!