Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bizonyítják be a gyik-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bizonyítják be a gyik-es lányok, hogy igazam van, ha szóban állandóan cáfolnak?

Figyelt kérdés

Tegnap este kiírtam egy kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Azóta elküldtem még egy lánynak a képet, aki szintén esküdözött, hogy válaszolni fog a képre, és elmondja az őszinte véleményét. Képküldés után nem válaszolt.

Itt csak az a poén, hogy még csak nem is ismerkedés szándékkal megy a történet.

Tehát ahogy az egyik válaszadóm írta: már ahhoz is jól kell kinézni, hogy egyáltalán szóba álljanak velem a lányok?

Tudom, ilyenkor szokták lenőgyűlölőzni a pasikat, meg azzal piszkálni őket, hogy állandóan picsognak.

Ugyanakkor, lányok, MINDEN alapot megadtok erre, ahogy azt az elmúlt pár napban megtapasztaltam.

Hangosan mondani, hogy NEKED üldözési mániád van, mert nem csak a jópasik jönnek be a lányoknak. És ENGEM nevezni nőgyűlölőnek, azért mert kimondom, amit tapasztalok.

Mégis akik felajánlkoztak nagy hévvel, hogy ők majd válaszolnak stb. és tudták, hogy nem ismerkedni akarok, azok sem méltattak válaszra.

Legalább annyi lenne bennetek, hogy ha szerintetek fals a véleményem és a tapasztalataim, akkor nem azt erősítenétek, hanem egy választ dadogtak volna be.

Ígérem ez volt az utolsó kérdésem ilyen témában. De ezen elgondolkozhattok lányok.

Ez a tipikus bort iszik és vizet prédikál példája.

56os

2016. febr. 24. 07:45
 31/93 A kérdező kommentje:

mellesleg a "Nektek" nagy betűvel igencsak álszentül hangzik egy olyan ember szájából, aki pár napja még azon kárörvendezett, hogy minket soha nem fog senki sem szeretni, őt pedig már szeretik.

ez is csak tény. vissza lehet keresni. neved alatt fogod megtalálni.

persze ki lehet magyarázni, ha akarod.

2016. febr. 24. 10:19
 32/93 anonim ***** válasza:

Sajnos minket tényleg soha senki nem fog szeretni a külsőnk miatt. A gesztus meg nem lep meg, hiszen nő.

2016. febr. 24. 10:40
 33/93 Költőnő? ***** válasza:

Azt nem fogod fel, hogy nekem semmit nem kell bebizonyítanom. És sry de a másik kérdésnél még mindig nem én kezdtem a személyeskedést. Nem értem, mi a baj a nagy betűvel; úgy látszik már az is baj, ha udvarias az ember. Igazából minden baj. Nem fújok visszavonulót, csak az értelmetlen vitának nem látom értelmét és igazából kedvem sincs hozzá.

Mikor a nőket mocskoljátok jusson eszedbe ez az én mit vágtam a fejedhez dolog. Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.

Az biztos, hogy az itt tett megnyilvánulások alapján én sem szívesen lennék veletek (így, kis betűvel már remélem jó lesz). És nem azért ahogy kinéztek. Mert azt nyilván nem tudhatom. Innentől nem hinném, hogy nekem kell gondolkodnom, én boldog embernek gondolom magam.

Provokálnod pedig kár hidd el, fognak még mások is írni a kérdés alá, nyugodj meg.

2016. febr. 24. 10:42
 34/93 Költőnő? ***** válasza:

A gesztuson meg szintén lehetne vitatkozni, de természetesen az előéletet tekintve; az is teljesen felesleges természetesen :)

Na tényleg minden jót :)

2016. febr. 24. 10:45
 35/93 anonim ***** válasza:

#34 Miről beszélsz már megint ?

Biztos nem tudod, hogy mi minden nőtől ezt kapjuk, vagy valami hasonlót, ha férfiként merünk közelíteni feléjük. Igen most a sérelmek beszélnek belőlünk, de ennek milyen előélete van ? ... az én esetemben igen csak hosszú.

Te pedig csak saját magadnak mondasz ellent bár az előbb kifejetettem, hogy ez miért lehet, amire nem is reagáltál. Jobb is ha visszakozol, veszett csatát kár vívni ugyebár.

2016. febr. 24. 10:48
 36/93 A kérdező kommentje:

nem fog már visszajönni.

kiszámítható emberi viselkedés.

leégett... nincs pofája hozzá.

2016. febr. 24. 10:53
 37/93 anonim ***** válasza:
Nagy az Isten álatkertje,kicsi a kerítés!
2016. febr. 24. 11:32
 38/93 Költőnő? ***** válasza:

Annyira szánalmas ez az egész, hogy írottam vala; értelme nincs. És de, reagálva lett, mindenre szépen, csakhát gondolkodás, meg értő olvasás ugye az már derogál. A fikázás. Meg a 'pofázás'... nem tudom mikor veszitek már észre, hogy ezzel innentől már csak magatokat égetitek

*grab popcorn and enjoy the drama

2016. febr. 24. 11:42
 39/93 anonim ***** válasza:

Elolvastam jó pár kommentet, a 10-esén megakadt a szemem és elgondolkoztam rajta. Nőként mondom hogy ha ilyen a személyiséged ami az írásodból kitűnik, biztosra veszem hogy lesz barátnőd és te is megtalálod a párod.

A kérdezőnek meg sajnos igaza van. Ha megígérik, miért nem tudnak visszaírni egy pár mondatot? Én szégyellem a pofám helyettük. Nem randit kért a kérdező hanem őszinte véleményt. Az ember a tapasztalatokból gondolván, hogy arc nélkül dumálni a legkönnyebb. De bezzeg mikor valaki "segítséget" kér, ahhoz már annyira nincs kedve.

2016. febr. 24. 11:47
 40/93 A kérdező kommentje:

Ez van. Ilyenek az emberek.

Most már egy ideje kedvem sincs az ismerkedéshez, és ezek a kis finomságok mind-mind rádobnak egy-egy lapáttal.

2016. febr. 24. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!