Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha állandóan alszik a buszon?
Ülj le mellé, és aludjatok együtt! :D
Amúgy hány éves vagy? Milyen kis játékról van szó?
Mennyi ideig buszoztok együtt?
Figyelj, ha nem is kezdeményezni, de valamit azért csinálnod kell hogy észrevegyen téged.
Most gondolj bele, vagytok a buszon 50-100-an, milyen alapon vegyen pont téged észre a sok ember közül? (olyan embernek tűnik, ahogy leírtad mint aki magában is elvan, vagy barátnője van és más nem érdekli) Én se venném komolyabb jelnek ha csak néha rám pillantana valaki!(most csak írtam valamit)
Gondolkozz, valahogy szólítsd le valamivel ha beszélgetni akarsz vele. Tudom hogy te vagy a "nőci" és alap hogy te csak állsz és mosolyogsz, de basszus ha egyszer nem akar beszélgetni az a tag senkivel sem, mert elvan magában, akkor csak neked kell egy kis lökést adnod, hátha megjön a kedve!
vigyél neki kávét :D
vagy hajókürtöt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!