Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha állandóan alszik a buszon?

Figyelt kérdés
Tetszik egy padi, de sajna nem tudok közeledni felé, mert a legtöbbször alukál a drága. Még ha magánál is van, akkor se néz más lányokat sem, bár volt köztünk egy kis apró testbeszéd,ha nevezhetem így! Megérzésem szerint nincs barátnője. Általában a csini csajokat sem nézi meg,pedig megtehetné, többit privátban leírom,akit érdekel, hogy hogyan megy ez a kis játék. De szimplán jöhetnek tippek, élmények evvel kapcsolatban, okos ötletek, köszönöm!

2015. dec. 28. 15:34
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Én kezdeményezzek nőci létemre? Mert ha nem csinálok valamit, ebből semmi sem lesz. És nyuszi, zavarbanlevős vagyok. A pasi olyan 28 körül van. Nem telik el 5 perc, hogy ne gondoljak rá!!!
2015. dec. 28. 15:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Ide is írhattok, a pv-t a kifejtésre írtam!
2015. dec. 28. 15:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan álmos, azért alszik. Ha tetszik, menj oda hozzá és ne hagyd elaludni.
2015. dec. 28. 15:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ülj le mellé, és aludjatok együtt! :D

Amúgy hány éves vagy? Milyen kis játékról van szó?

Mennyi ideig buszoztok együtt?

2015. dec. 28. 16:31
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Mikor alszik csapkodd meg, és mond hogy egy nagy bogár mászott rajta és kezdj el beszélgetni vele.
2015. dec. 28. 16:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha nem is kezdeményezni, de valamit azért csinálnod kell hogy észrevegyen téged.

Most gondolj bele, vagytok a buszon 50-100-an, milyen alapon vegyen pont téged észre a sok ember közül? (olyan embernek tűnik, ahogy leírtad mint aki magában is elvan, vagy barátnője van és más nem érdekli) Én se venném komolyabb jelnek ha csak néha rám pillantana valaki!(most csak írtam valamit)

Gondolkozz, valahogy szólítsd le valamivel ha beszélgetni akarsz vele. Tudom hogy te vagy a "nőci" és alap hogy te csak állsz és mosolyogsz, de basszus ha egyszer nem akar beszélgetni az a tag senkivel sem, mert elvan magában, akkor csak neked kell egy kis lökést adnod, hátha megjön a kedve!

2015. dec. 28. 17:22
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

vigyél neki kávét :D

vagy hajókürtöt...

2015. dec. 28. 17:39
 8/15 opened paradise ***** válasza:
100%
Mondd meg neki,hogyha meghív egy kávéra legközelebb,akkor most alhat úgy,hogy az öledbe hajtja a fejét.
2015. dec. 28. 17:56
 9/15 A kérdező kommentje:
Ah,paradicsom,bárcsak úgy lenne...még a kàvé sem kéne😭 totàl belezúgtam😍
2015. dec. 28. 18:02
 10/15 opened paradise ***** válasza:
Akkor ne légy fostos,menj oda! :D
2015. dec. 28. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!