Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell neki állandóan feltűnnie?
Kidobott, majd bepasizott az a nő, akibe szerelmes voltam. Utána hetente küldözgetett üzeneteket, amely elég bunkó és nyers volt. Az állandó viták leülepedésével épp kezdtem volna megnyugodni, amikor alibiből mindig megtalált. Hol egy számlával, hol segítségkéréssel... Ráadásul mindent letisztáztunk és próbálnám élni az életem mással, de úgy hogy tegyem mindezt, ha állandóan megtalál? Hol telefonon, hol smsben, hol e-mailben! (persze ki kell hangsúlyoznia, hogy mennyire boldog és nyilván én is az vagyok, ha van párom, enélkül ugyanis nem lehet elmondani mit akar)
Ezzel mi a célja? Hogy lesüllyedjek a szintjére és mocskolódjak? Képtelen a normális elválásra és muszáj még hónapokkal később is a másikat páros lábbal beletiposni a földbe?
miért nem tiltottad már le?
vannak remek hívás és sms szűrő alkalmazások, a netes eléréseket is könnyedén le lehet tiltani.
ha annyira zavarna akkor már rég megtetted volna.
nem is értem minek tetted fel ezt a kérdést.
Szórakozik veled,és megpróbál kihasználni.
Építsd le mielőbb a ri#ancot,tiltsd le mindenhonnan!
Azt mondja nem érdeklem, nem foglalkozik velem, mégis minden apró-cseprő felesleges dolgok miatt megtalál, épp akkor, amikor jól érezném végre magam a bőrömben. Egyébként hajlamos vagyok elhinni neki, hogy magasról tesz rám, mert évek óta úgy volt mellettem, hogy nem szeretett.
Különben majd' egy évtizedes kapcsolatot nem dolgozott volna fel napok alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!