Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam azt fel, hogy a barátom nem engem tart a legszebb lánynak és állandóan megnéz más lányokat?
Ez szerintem bunkóság.
Szerintem kicsi az önbizalma, és téged is szeretne lehúzni maga mellé azzal, hogy olyan lányokat dicsér, akik más alkatúak mint te. Én nem lennék olyan emberrel, aki módszeresen rombolja az önbizalmam.
Az én pasim is megnéz más lányokat. Én meg más pasikat. Szebb mindenkinél van,de a te párod,ezéit feltehetőleg téged szeret. Ősszeségébe te felelsz meg neki.
Ha érezteti veled h szeret ,akkor ne agodj.
N/24
Emiatt ne legyél szomorú. Én pl. szép és csinos vagyok, és a pasim mellettem, kézen fogva is nézi a nőket. Ha filmet nézünk ott megjegyzést is tesz rájuk, úgy hogy én éppen bújok. Szeretem őt, de nem tudok ezzel mit csinálni. Azt tudom hogy már szándékosan csinálja, ezért sem idegesítem magam. Te se tedd, nem éri meg.
De az hogy előtted megdícséri őket, elég nagy taplóság...
Szimplán bunko a csávó!
Dehát neked ez bejön!
Mert nem nem dobtad még ki!
Akkor mi a kérdés?
Feldolgozni?
Meséld el, te ilyenkor mit csinálsz? Hogyan reagálsz egy ilyen megjegyzésére? Kényszeredetten vigyorogsz, megsértődsz vagy mit csinálsz? Mintha meg se hallottad volna? A reakciód érdekel.
Kétségtelen, hogy bunkó, de csak azzal bunkó, aki ezt megengedi neki. És tökmindegy, hogy vékony/kövér, kis mellű vagy nagymellű vagy,
Úgyhogy írd le szépen, hogy egy ilyen esetben mit csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!