Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell neki állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell neki állandóan feltűnnie?

Figyelt kérdés

Kidobott, majd bepasizott az a nő, akibe szerelmes voltam. Utána hetente küldözgetett üzeneteket, amely elég bunkó és nyers volt. Az állandó viták leülepedésével épp kezdtem volna megnyugodni, amikor alibiből mindig megtalált. Hol egy számlával, hol segítségkéréssel... Ráadásul mindent letisztáztunk és próbálnám élni az életem mással, de úgy hogy tegyem mindezt, ha állandóan megtalál? Hol telefonon, hol smsben, hol e-mailben! (persze ki kell hangsúlyoznia, hogy mennyire boldog és nyilván én is az vagyok, ha van párom, enélkül ugyanis nem lehet elmondani mit akar)

Ezzel mi a célja? Hogy lesüllyedjek a szintjére és mocskolódjak? Képtelen a normális elválásra és muszáj még hónapokkal később is a másikat páros lábbal beletiposni a földbe?

2016. febr. 7. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem letiltanod kell (ha már úgyis hiábavaló), hanem letenned a telefont:

"Szerintem már nincs mit megbeszélnünk. Szia."

sms-re meg ne válaszolj, mailra sem.

De miért élsz valaki mással, akit nem szeretsz?

Ezt ő tudja?

2016. febr. 27. 21:35
 12/12 anonim ***** válasza:
A csajnak nem jöttek be a számításai. A jelenlegi hapsija valószinüleg valamiben alul mul téged, és azzal, hogy téged bsztat, megpróbálja magának bedumálni, hogy márpedig ő boldog, és ha neked is leirja, akkor hátha könnyebben elhiszi maga is. Minden más részéről kamu.
2017. jan. 18. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!