Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bizonyítják be a gyik-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bizonyítják be a gyik-es lányok, hogy igazam van, ha szóban állandóan cáfolnak?

Figyelt kérdés

Tegnap este kiírtam egy kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Azóta elküldtem még egy lánynak a képet, aki szintén esküdözött, hogy válaszolni fog a képre, és elmondja az őszinte véleményét. Képküldés után nem válaszolt.

Itt csak az a poén, hogy még csak nem is ismerkedés szándékkal megy a történet.

Tehát ahogy az egyik válaszadóm írta: már ahhoz is jól kell kinézni, hogy egyáltalán szóba álljanak velem a lányok?

Tudom, ilyenkor szokták lenőgyűlölőzni a pasikat, meg azzal piszkálni őket, hogy állandóan picsognak.

Ugyanakkor, lányok, MINDEN alapot megadtok erre, ahogy azt az elmúlt pár napban megtapasztaltam.

Hangosan mondani, hogy NEKED üldözési mániád van, mert nem csak a jópasik jönnek be a lányoknak. És ENGEM nevezni nőgyűlölőnek, azért mert kimondom, amit tapasztalok.

Mégis akik felajánlkoztak nagy hévvel, hogy ők majd válaszolnak stb. és tudták, hogy nem ismerkedni akarok, azok sem méltattak válaszra.

Legalább annyi lenne bennetek, hogy ha szerintetek fals a véleményem és a tapasztalataim, akkor nem azt erősítenétek, hanem egy választ dadogtak volna be.

Ígérem ez volt az utolsó kérdésem ilyen témában. De ezen elgondolkozhattok lányok.

Ez a tipikus bort iszik és vizet prédikál példája.

56os

2016. febr. 24. 07:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 A kérdező kommentje:

88as: először is szeretnék egy kis esti levezetőt bemásolni. egy másik kérdés alatt találtam válaszként, de úgy érzem kiválóan alkalmas szemléltetésre.

ugye ti mindig azt mondjátok, hogy a pasi legyen összeszedett, erős, stb.

*ne legyenek érzései*

Íme hát a hozzászólás:

"Másfél éves kapcsolat alatt kb 34 alkalommal csalt meg az a fiú, akiért feladtam mindent, a barátaim, a családom, az elveimet, a szüzességem... Msot pszichiáter is kezel mert összehoztam magamnak vagy inkább ő összehozott nekem egy anorexiát, bulimiát és az önbizalmam a béka segge alatt. De tudod mi segít a pszichiáteren kívül? Hogy van egy barátom, nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatunk, de hihetetlen hogy mennyire önzetlen és megértő és hogy mennyi mindenben segít, odaadó és megbízható, ő húzott ki az öngyilkosság szakadékából és tényleg rengeteget segít."

Adott egy pszichiátriai kezelés alatt álló lány, akivel temérdek gond van. És talált magának barátot.

Én és a 66%-os nem állunk gyógykezelés alatt, mégsem vagyunk vonzóak a nők számára. Tehát igen, el kéne gondolkozni rajta, hogy ez a világ, ez az új társadalmi trend esetleg a nőknek kedvez. A férfiaknak meg kevésbé. (legalábbis az átlagos és átlag alatti férfiaknak)

2016. febr. 24. 21:36
 92/93 anonim ***** válasza:

Nézd,szerintem olyat, hogy egy férfinak ne legyenek érzései, soha egy nőtől sem hallhattál még. Sőt, inkább bármely leírást megnézel egy nőtől, mindenhol első helyen áll, hogy a férfi legyen kedves, megértő, sok esetben érzékeny. Ezekkel a tulajdonságokkal semmi baj. Azt is el kell viszont fogadni, hogy egy nő (nem tini, nő) egy férfiban a társát, a gyerekei apját, a biztonságot keresi.Egy olyan férfi akiről süt a pesszimizmus, a negatívság, az ellenségesség nem alkalmas erre. Az én szememben legalábbis nem (de azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül). Természetesen lehet, hogy a kezdetekkor nem voltatok teljesen ilyenek, de most igen és ezzel már egy ördögi körbe kerültök. Haragszotok a világra és főleg a nőkre és ezzel még azokat is elijesztitek, akiknél esetleg lenne esélyetek. Azt továbbra is tartom, hogy a netes társkeresést el kellene felejteni, nem fog célra vezetni. Nem néztek ki jól, ti magatok mondjátok. Az első szűrő természetesen a kinézet, mi más lenne a neten? A személyes ismerkedés több lehetőséget rejtene, akkor is, ha csalódtatok már ilyen esetben is.

Az azért engem is érdekelne, hogy ki nálatok a célcsoport? Mert gondolom nem minden nő jön be nektek sem, valami alapján ti is szelektáltok (első körben a kinézet alapján, ha nem tévedek).

2016. febr. 25. 16:59
 93/93 anonim ***** válasza:

Küld el nekem is a képet kérlek! Én lány vagyok és eddig mindig visszaírtam, amikor írtak vagy képet küldtek. Szóval most is így lenne. Nem fogsz csalódni. Amint látom az üzit visszaírok! :-)

21/L

2016. febr. 25. 18:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!