Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olvasom mostanság itt GYIK-en állandóan azt, hogy a "nők mind pénzre mennek"? Ennek mennyi valóságalapja van?
Lány vagyok, és ezt komolyan nem értem. Sem én, sem az ismertségi körömben levő lányok közül soha senki nem jött össze csak azért olyannal, aki nem tetszett neki, de amúgy sok pénze volt, és az ellensúlyozta a dolgot.
Itt viszont majdnem minden kérdésnél azt látom, hogy nem baj, ha nem vagy szép, ha van pénzed, lesz nőd is. Igen, de pasik, komolyan olyan kapcsolatot akartok, ahol a nő csak a pénzetekért van veletek? Oké, hogy szexel veletek, de ennyi erővel egy hivatásos prostit is vehettek magatoknak, az legalább őszinte ebből a szempontból.
Elismerem, vannak lányok, akiknek a pénz a fontos, de őket csak sajnálni lehet, amellett, hogy szerintem a női populáció max 1%-át ha kiteszik. Akkor most miért hiszik sokan, hogy a nők a pénzre mennek? Főleg ez az undok általánosítás, hogy MINDEN nőnek csak a pénz a fontos, és azzal bármit elérhettek...
Én speciel ki nem állhatom az anyagias dolgokat, a szüleim folyton veszekednek a pénzügyeken, egész gyerekkoromban ezt hallottam, akkor most már így, "nagylányként" igazán szeretném ezt a kérdést úgy kb teljesen eliminálni az életemből, és annyira gyűlölöm a pénz témáját úgy általában, hogy kevésbé már nem is tudna érdekelni, kinek mennyi van. És fogadni mernék, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen.
20/l
előre is köszönöm a válaszokat!
Ez engem is érdekelne!:/
Biztos, hogy nem tudnék összejönni egy olyan férfival, akinek sok pénze van, de semmit sem érzek iránta, semmi vonzalom ...
21/L
Ezzel általában a csúnyácskább fiúk vigasztalják magukat. Könnyebb elfogadniuk, mint azt, hogy a külsejük miatt nem kellenek senkinek. Na meg, így van esélyük, hogy ha sok pénzt szereznek, lesz majd nőjük.
Van amelyik nő a pénzre megy, általában a butácskák, vagy a nagyon okosak, de lusták. Gusztus kell hozzá, az biztos. Én is azt látom inkább, hogy a csajok a nagy szerelemben magukhoz hasonló társadalmi helyzetű fiút szednek fel, sőt, néha annyira szerelmesek, hogy jól beleválasztanak- lefelé.
Van ki azt vallja nem csak olyan nő van,
ki a léér' a f_szt nyalja, majd megtapasztalja,
mer' ez a kaszt alja, csoda ha észre vesznek,
nem kell, mert csak a pénzre mennek.
Így megy, pénzért mindent megkapsz,
gondolj csak bele a csaj sem ingyen nyel f_szt,
ezt mindenki tudja, a lédre pályázik,
mindegyik k_rva van kivétel, de ritka mint a fehér holló,
hát ezért fontos, hogy ne légy csóró,
csak idézni szerettem volna
„A kutatásban konkrétan azt feltételezték, hogy a magasabb intelligenciájú nők (1) hajlamosabbak rövid távú szexuális kapcsolatot létesíteni, (2) kevésbé fogékonyak a számukra fontos, érdekes partner gazdagságának és státuszának jelzéseire, (3) kevésbé nyitottak hosszú távú kapcsolataikban a hagyományos nemi szerepekre. Az eredmények mindhárom hipotézist igazolták.”
„Stanik és Ellsworth vizsgálatában azt találta, hogy a magasabb verbális intelligencia pontszámokat elérő nők nyitottabbak voltak a rövid távú szexuális kapcsolatok irányába, ugyanakkor kevésbé érdekelte őket a partner gazdagságának és státuszának jelzése és kevésbé vonzódtak a tradicionális nő-férfi szerepekhez, mint az alacsonyabb intelligencia pontszámú társaik. A kevésbé intelligens nők valószínűleg alacsonyabb eséllyel indulnak az un. "tudás alapú társadalom"-ban, hogy magasabb iskolai végzettséget, ezen keresztül jól fizető állást és anyagi függetlenséget szerezzenek, mint intelligensebb társaik, ezért az erőforrások megszerzésének más útját választják, egy erőforrással bíró partner (férj) megszerzését. „
A nők többsége a megfelelő egzisztenciával rendelkező embereket szúrja ki. Nem kell ezt szépíteni. Ilyenek vagytok és kész.
Jól nézz ki, és legyen pénzed. És senki ne jöjjön azzal, hogy a belső számít. Onnan már megjöttem. Igen k*rvára csalódott vagyok. :(
Szóval a "butább" nők lesznek hagyományos gondolkozásúak- nekik fog számítani a pénz. Nem véletlen, hogy a gazdag és csúnya férfiakkal többségében(!) buta nők vannak.
Míg a csóró ám helyes faszikkal okos nők.
5. "A nők többsége a megfelelő egzisztenciával rendelkező embereket szúrja ki." Én azt hallom a nők többségétől, hogy elég, ha HALADNI lehet egy férfival. értsd: ne az legyen, hogy a nő kigürcöli a belét is a közös életben, a férfi meg egyenesen hátráltatja. Elissza, elbagózza a pénzt, olyan, mint egy partra vetett hal, nem törekszik arra, hogy normális melója legyen, házimunkát se végez, elvárja, hogy kinyalják a fenekét, közben még azt is eltékozolja, ami van.
A család pedig nem halad semerre. Nem lesz új ház, nem lesz autó, hiába jönnek a gyerekek. A nő egyedül hajt, a férfi kolonc a nyakán.
Na, ezt nem szeretik a nők. De hiába nem szeretik, még ilyet is látok, szép számmal.
Ilyen a szerelem. Biztos annyira aranyos volt a fiú a kezdetekkor, hogy nem foglalkoztak vele, lesz ami lesz, csak később szembesülnek azzal, hogy még őket is visszahúzza az az ember.
Annak ellenére, hogy ezt én is általánosításnak tartom randira sosem megyek kocsival, mert jobb félni, mint megijedni. Persze 1-2 alkalomnál nem is szokott több lenni, de ez már nyilván az én külsőm és személyiségem hibája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!