Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olvasom mostanság itt GYIK-en állandóan azt, hogy a "nők mind pénzre mennek"? Ennek mennyi valóságalapja van?
Lány vagyok, és ezt komolyan nem értem. Sem én, sem az ismertségi körömben levő lányok közül soha senki nem jött össze csak azért olyannal, aki nem tetszett neki, de amúgy sok pénze volt, és az ellensúlyozta a dolgot.
Itt viszont majdnem minden kérdésnél azt látom, hogy nem baj, ha nem vagy szép, ha van pénzed, lesz nőd is. Igen, de pasik, komolyan olyan kapcsolatot akartok, ahol a nő csak a pénzetekért van veletek? Oké, hogy szexel veletek, de ennyi erővel egy hivatásos prostit is vehettek magatoknak, az legalább őszinte ebből a szempontból.
Elismerem, vannak lányok, akiknek a pénz a fontos, de őket csak sajnálni lehet, amellett, hogy szerintem a női populáció max 1%-át ha kiteszik. Akkor most miért hiszik sokan, hogy a nők a pénzre mennek? Főleg ez az undok általánosítás, hogy MINDEN nőnek csak a pénz a fontos, és azzal bármit elérhettek...
Én speciel ki nem állhatom az anyagias dolgokat, a szüleim folyton veszekednek a pénzügyeken, egész gyerekkoromban ezt hallottam, akkor most már így, "nagylányként" igazán szeretném ezt a kérdést úgy kb teljesen eliminálni az életemből, és annyira gyűlölöm a pénz témáját úgy általában, hogy kevésbé már nem is tudna érdekelni, kinek mennyi van. És fogadni mernék, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen.
20/l
előre is köszönöm a válaszokat!
A 9.-el tökéletesen egyetértek.
Úgy általában úgy gondolom, hogy a pasinak nem kell, hogy pénze legyen, de legyen lehetősége megszerezni azt, ami majd kelleni fog (most 20 évesen persze mire kellhet a pénz, kollégiumra meg kajára, nagy ügy, de később).
A 30+-os úrnak meg! Ha én 30 éves lennék, akkor azért nyilván több anyagi elvárásom lenne a pasik felé, mint most. Mármint, legyen munkája, ne az anyjánál lakjon, és legyen annyi, hogy idővel elvehessen feleségül és a gyerekeinknek majd mindent meg tudjunk adni. Közös erővel. Az nem zavar, ha a nullán áll akkor, amikor megismerkedünk, csak legyen meg a lehetőség, hogy mire kell, addigra már legyen. Ugyanúgy, ahogy én is most tanulok, igyekszem, a jövőben talán normális munkát is szerzek jövendő diplomámmal (én naiv... de azért reménykedem), ugyanúgy a párom is tegye meg ugyanezeket. Most én is szegény vagyok, mint a templom egere, de nincsenek is nagy elvárásaim, és ha kell, dolgozok nyaralás helyett. Elég szemétség és irreális lenne részemről, ha egy buliban mondjuk egy 22 éves pasin azt nézném, mennyi pénze van, és van-e autója (ami már alapból nem az övé lenne, hanem a szülei ajándéka inkább. Arra meg nem vagyok kíváncsi. Ha meg önerőből, akkor meg az zavarna, hogy én még évekig tanulok, semmi keresetem nem lesz, míg ő már rég túl van mindezen, és dolgozik, totál mások lennének a problémáink meg minden, szóval minden alapból kiesett. Hogy egyéjszakást vállalnék-e vele mert pénzes... Ez nem indok. Ahhoz is több kell ennél. És fogalmam sincs, hogy komolyan vannak lányok, akik többen vannak, mint 1% az összes korombeliből, és tényleg elmennek egy koktél után szexelni, mert láttak egy autókulcsot??? Ezt azért kétlem).
Van igazságalapja, és nem tudom, mennyi ilyen nő van. Az biztos, hogy a populáció 1%-aaa...túlzásnak az ellentéte. :"D
Ha a te ismeretségi körödben nincsenek ilyen számító lányok, akkor te jó körökben mozogsz.
Aki azt állítja, hogy minden lány ilyen, vagy legalábbis a lányok 90%-a, az nagyon rossz körökben mozog.
Aki elismeri, hogy sok ilyen van, de legalább ugyanannyi rendes lány is, akit az igazi értékek érdekelnek, az reálisan látja a dolgokat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!