Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a pasik, hogy csak akkor lesznek férfiak egy nő szemében, ha semmibe veszik őt?
Nőként nem értem. Nagyon nem igy van.
Nekem volt már olyan, hogy pénteken találkoztam egy tök idegennel. Egyszerre volt olyan határozott, rossz fiús - és egyszerre sugárzott olyan melegséget. Tudjátok, ez a "bárkit meghódíthat, de csak engem akar" érzés volt. Szombaton már csók is volt.
Nemigen jelentkezett, 1 hét után. Még egy héttel ezután kérte volna el a számom - na bocsika ezt nem, nemis gondolod komolyan a dolgot. És tényleg nem...
tehát, miért is hiszitek azt, hogy ez működik?
Hidd el nekem, hogy ez így megy. Bedobják a csalit, majd várnak, hogy ráharapj. Egy kis flört, majd nagy csend, te meg észresem veszed, és már a számát tárcsázod. Lehet hogy egóból, mert felbosszantott vele, de ismerd be, le se szarnád, ha nem érdekelne legalább egy kicsit. És ennyi, ez erről szól. Az önérzetünkről, hogy minket nem lehet csak úgy letojni, de már bele is sétáltunk a kelepcébe.
Sokszor bejön fordított helyzetben is egyébként, meglepődnél. 21/N
nem, nem beszélek róla.
Szerencsésnek érzem magam, hogy nem kerültem egy ilyen szélhámos kelepcéjébe. Ez minden...
bár, egy barátnőm valóban ezt mondta, hogy úgy tartotta sakkban a pasija, hogy nem foglalkozott vele. ........... csak kár, hogy 26 éves, életében nem volt hosszabb kapcsolata, mint 1 hónap, minden pasi csak megdugni akarta, és az életben is eléggé éretlen.
Clark kent, az a helyzet, hogy ha az volt a szándéka (és az volt), hogy ne találkozzunk többet, akkor jól csinálta. Soha többé nem láttuk egymást.
De ha jól értem, akkor a kérdés arról szól, hogy a néhány férfi ezzel a taktikával akar megfogni egy nőt. "Első randi után egy hétig ne keresd, hadd főjön a saját levében..." És akkor egy hét után a nyakába ugrik a nő? Meglehet. És ebből szerinted mi lesz? Kiegyensúlyozott párkapcsolat, vagy berántja egy alkalomra az ágyába? Szerintem az első esélytelen két ennyire hmmm... érzelmileg éretlen a jó szó? szóval két ilyen ember között, a második esetben meg meg is érdemlik egymást.
13: bele sem gondoltam, hogy ne volna egyértelmű az, hogy ez a jó pasikra vonatkozik. A szuperjó pasikra (adonisz, félisten, férfiideál, vagy minimum átlagos egy baromi szimpi személyiséggel).
Nyilván áldás, ha egy ronda, vagy unszimpi pasi leszar, ha meg átlag pluszos, de nem az esetem, akkor semleges.
Amúgy meg a parasztság magában nem célravezető, viszont puncit akarnak, szóval jópáran megpróbálkoznak ezzel, mert úgy hallják a haveroktól ez bejön. Persze bejön, aláírom, meg van ennek a pszichológiája, de azért ez ennél árnyaltabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!