Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik foglaltak, azok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik foglaltak, azok miért lesznek hirtelen vonzóbbak mások szemében?

Figyelt kérdés

Annyira nem értem ezt az egészet...

Jár a sulinkba egy srác, aki nemrégiben összejött egy elég népszerű lánnyal. Boldogok, meg minden. Viszont amióta összejöttek, ez a srác is totál népszerű lett a lányok szemében, eddig azt se tudták, ki ő, átnéztek rajta, nem foglalkoztak vele. Most meg minden szünetben lógnak rajta a lányok... Miért van ez? Igazából én totál kívülálló vagyok a dologban, nem ismerem igazán egyiküket sem, viszont annyira irritál, hogy nincs ezekben a lányokban semmi tisztelet...

2012. nov. 30. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:

szerencsére én már nem vagyok iskolás

és szerencsére olyan körökben mozgok, ahol pont fordítva van

ha nem lennék foglalt, jó páran nyüzsögnének köröttem, így csak érzékelem, hogy elég soknak bejövök

2012. nov. 30. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Dehogy lesznek hírtelen vonzóbbak. Csak nőkre tudom elképzelni, mert a jó macákat valami élelmes gyökér már korábban úgyis felkaparta valahonnan. Egyértelmű,hogy mindenki ezeket akarja magának. Csak fáj,hogy már van valami görény a jobbjukon. Erről van csak szó.
2012. nov. 30. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
nem tudom én se, de én is észrevettem:D
2012. nov. 30. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Valami olyasmi lehet, hogy "ha a másiknak tetszik, lehet benne valami, amit én eddig nem láttam".
2012. nov. 30. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!