Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig azok a fiúk tetszenek, akik foglaltak?
De így hogyan lesz barátom? Reménykedjek, hogy majd szakítani fognak a barátnőjükkel? És ha eljön ez a pillanat, akkor sem biztos, hogy engem választanak...
Mit tegyek? :S
Gondoltam, hogy azzal fog jönni valaki, hogy majd találok egy szingli fiút... De ez nem fog menni, mert tényleg minden fiú foglalt, aki érdekel, mindig is így volt ez.
Én tudom, mit akarok, de ha a másik fél nem akarja, akkor mit tegyek?
Fordítva is hasonló a helyzet.
Mindkét félnél vannak egyrészt olyanok, akik folyamatosan kapcsolatban vannak, és ha véget ér az egyik, vagy csak látszik, hogy vége lesz, már érik a következő, és minimális szünettel benne vannak a következőben, illetve a többiek pedig akik állandóan külső szemlélői az eseményeknek. Olyan nagyon ritkán van, hogy valaki kapcsolatban van, és mikor véget ér, akkor évek telnek el, mire jön a következő. Tudom, hogy van ilyen, de viszonylag ritka.
Én úgy vettem észre, hogyha nem tudsz bekapcsolódni tizenévesen ebbe a "rotációba", amit először írtam le, akkor később elképesztően nehéz lesz, mert érted, egyrészt gyakorlottabbak, tapasztaltabbak, másfelől mindig ott lesznek az emlékek, amelyekből meríthet bátorságot ("ha 5x sikerült, miért ne sikerülne most is"), illetve ott lesznek az exbarátok/exbarátnők, akikhez bizonyos esetekben vissza lehet térni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!