Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, milyen anyák és feleségek lesznek?
1992 születésű vagyok.
Kíváncsi lennék a saját korosztályom alkotta nők esetében.
A jelenlegi 16-18-20 éves korosztály esetében.
És ezen korosztályok által a világrahozott gyermekek szüleiktől eltanult viselkedésminták álltal felnőtt személyek esetében.
(Jövendöljünk egy kicsit.)
Kört és nemet, eset önmagatokról is írhattok részleteket a pontosabb megértés véget.
23/F
Nem vagyok egy buta ember, de nem teljesen értem, hogy mit szeretnél mondani.
Én 93-as születésű vagyok. Jó szülő leszek ha anya lehetek. Vagyis szerintem. Bár ez a világ már megérett a pusztulásra
# 4 Ne hangoskodj már ilyen későn!
Szerintem iszonyú hanyatlásnak fog indulni az emberi faj nemsokára. Mondom ezt úgy, hogy 91-es vagyok és tényleg tök hülye, akik meg tőlem fiatalabbak, azok meg még hülyébbek. Tisztelet a kivételnek. De ennyi hülyét egy rakáson nem nagyon fog tudni elviselni a föld.
Ezek a hülyék, meg a nőik gyereket csinálnak, azok meg még hülyébbek lesznek, de ebbe már bele se merek gondolni. Van erről egy jó film is, de ha nem lennék ilyen tökkelütött, eszembe jutna a címe, de sajna én is ennek a selejtes generációnak a szüleménye vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!