Nők, feleségek, csajok, ti mit gondoltok a mostani 25-30-as pasikról? Szerintetek milyen ferj és apa válik az olyan pasikból, akik hosszú huszas éveikig a szülőkön ragadtak, egésznap számítógépeztek, sokáig csak magukkal foglalkoztak stb?
Hát nem tudom, szerintem ez a kérdés inkább általánosítás. Nem minden pasi tudja lemérni a polcot, becsavarni a villanykörtét stb. De ez a számítógépezős korszak előtt is így volt. Ez az egyik.
A másik pedig az, hogy attól, hogy valaki sokat gépezik, és sokáig a szülei nyakán lóg, még nem biztos, hogy nem tudna megváltozni később, ha rákényszerül az önállóságra... Hogy a te férjed milyen, az egy dolog, ebből nem következik az, hogy minden pasi ilyen!
Most lehet itt a kérdésed alapján megfogalmazni általános véleményeket a mai 25-30 éves pasikról, de ez alapján most mindenkit be akarsz skatulyázni? Ahogy előttem írták, mitől lesz ezzel neked jobb?
En azt nem ertem, hogy minek mentel hozza, ha ilyen bajaid vannak vele. Nyilvan akkor is ugyanaz az ember volt, mikor meg csak egyutt eltetek a hazassag elott, akkor nem zavart?
(Ha nem eltetek egyutt az eskuvo elott, akkor nincs kerdesem, csak rohogok, meg sajnalom szegeny gyereketeket).
Talán nem egy lusta helyi alfahím gyökérhez kellett volna hozzámenni.
"mert ismerem őt, amikor ezzel baszogatom, akkor meg becsajozna,"
Ez meg az évszázad vicce. Egy normális férfi ha van felesége, meg gyereke akkor nem becsajozik, hogy helyre tegye az önbizalmát, hanem teszi a dolgát, és ha valami probléma van, azt tisztázza a feleségével.
Ami pedig a férfiakat illeti én is szeretek gépen játszani, sokan szeretnek, de ha kell felásom, a kertet, felrakom a polcot, megsütöm a csirkét stb. Igaz, hogy ez a ti szemetekben nem érték, mert csak az a férfi, aki lehetőleg minél jobban adja a kihaénnem faszagyereket, de amúgy egy léhűtő nagy nulla az életben. Ez nem teherbírás, hanem mentalitás kérdése!
Kellett a menőcsávó? Hát tessék megkaptad, az ilyeneket semmi más nem érdekli csak önmaguk. Edd meg a főztödet, és ne rinyálj!
13.25-ös vagyok
Pontosan azért tudok csak röhögni rajta, amit az utolsó is leírt. Ha ő kellett neked, akkor tessék.
Le lehet szólni őket, de nekem is ez volt az első gondolatom, hogy akkor minek házasodik össze valaki egy ilyennel, és miért vállal gyereket?
De örülj a lusta férjednek, legalább csak annyi baja van hogy a családjával nem törődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!