Nők, feleségek, csajok, ti mit gondoltok a mostani 25-30-as pasikról? Szerintetek milyen ferj és apa válik az olyan pasikból, akik hosszú huszas éveikig a szülőkön ragadtak, egésznap számítógépeztek, sokáig csak magukkal foglalkoztak stb?
Én sok helyen dolgoztam és sok mindenhez értek, pedig még nem vagyok 26. Festettem, vakoltam, szigeteltem, falat raktam, flexeltem, villanyt szereltem, laminált padlót raktam, szennyvízcsövet fektettem, kazánt építettem be, és még sorolhatnám napestig.
Mi értelme volt azon kívül, hogy van rálátásom eme dolgokra és nem okoz gondot lemérni egy polcot? Kb semmi. 26 évesen még bnőm nem volt, mert míg más buliban ivott vagy a csajokat hajtotta addig én vagy tanultam vagy dolgoztam! Amikor elmondtam az adott csajnak, hogy mit dolgozom, egyből pattintott. 8 kéz se lenne elég, hogy összeszámoljam, hogy hány pattintott le, mikor megtudta, hogy csak egy sz@ros fizikai munkás vagyok. És még csak nem is a top 10es címlaplányok körében próbálkoztam.
Ezek után ér valamit, hogy én értek annyi dologhoz? Főnökömön és munkatársaimon kívül senkit nem érdekel, hogy én mihez értek.
3 éve egy csúnya bukfenc után elegem lett a csajozásból. Mikor hazamegyek a szülői házba, akkor nekem nyugalom kell, mivel el vagyok fáradva és nem a rinya, hogy menjünk valahova, mert unalmas otthon.
Milyen apa leszek? Semmilyen. 10ből 9 nő kezébe egy egy egysejtű élőlényt nem adnék, nem hogy gyereket!
Örülj a férjednek, hogy nem dugott félre melletted. Avagy bszogasd tovább és csak idő kérdése, hogy megtegye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!