Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Selejtnek számítok, ha 24 évesen soha nem volt még kapcsolatom? Kevesebbet érek a férfiak szemében?
Bocsi, de ezek csak kifogások.
Én is csendes vagyok, nem haverkodós, nincsenek barátaim, nem jártam se bulizni, nem is iszom alkohol, nem cigizek (tehát sokak szerint a jó kislány stílusom van) és a neten mégis sikerült megtalálnom a szerelmemet. 3 éve boldogok vagyunk együtt.
Ez semmit nem jelent. A csendes, nem haverkodós önmagában még nem akadály. Összességében elég, ha vidám vagy és szeretsz a számodra vonzó férfiak szemébe nézni és azonnal jönnének.
Ha a nem haverkodós alatt azt érted, mindenkit azonnal eltaszítasz magadról aki eddig bepróbálkozott akkor már jobban stimmelne a dolog oka.
Rossz kérdést teszel fel. Nem amiatt lehetsz selejt, hogy 24évesen még nem volt senkid, hanem azért nem volt eddig senkid, mert valami baj van veled.
Nem olyan bonyolult ez amúgy: gondolkodj a férfiak agyával.
Te odamennél magadhoz?
Nalátod.
Tessék szépen sminkelni, szűk cuccokat hordani, hajat csináltatni és csábosan flörtölni. Hidd el, hogy a búvalbaxott nőkhöz csak végső esetben fordulunk, de azok közül is a csinosak élveznek előnyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!