Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jó az ágyban ezért is valószínűleg a kapcsolatom sajnos véget ért. Hogyan tudnék ezen változtatni? Mik a tapasztalataitok?
"előző páromnak más jellegű problémái voltak"
AZaz?
Önkielégíts, ismerd meg a testedet! Ha magadnak csinálod, megtanulod elengedni magad, kikapcsolni az agyadat, és ráérzel arra, mi kell ahhoz, hogy elélvezz! Ha sehogyan sem sikerült még fiúval elmenned, az tuti rajtad múlt, és nem a srácokon, főleg, ha a második tapasztalt és figyelmes volt. Csiklóorgazmusra 100%, hogy képes vagy, próbálkozz azzal! Ha már magabiztosan ismered a testedet, és megtanultad az orgazmust (mert ez a nőknél inkább tanulás, mint szerencse függvénye), akkor vágj bele a szexelésbe, addig felesleges!
Ha viszont lelki okai vannak annak, hogy te nem tudod elengedni magad szex közben, irány a szexuálpszichológus!
Több, mint 2 éve szexelek barátommal, és sose volt még orgazmusom közben. Előtte vagy utána megoldja kézzel, nyelvvel, aztán kész. Nem mindenkinek megy, nekem sem. De hüvelyit akkor sem érek el, ha ujjal csinálom én vagy akár barátom. Csak csiklóval megy.
19L
Ne aggódj(atok)!
Lesz olyan pasi akivel eszméletlen jó lesz MINDENHOGY. Nekem is volt tapasztalt de semmire sem jó pasim akinek Max a keze segített. Aztán azt hittem ennyi kész ez ilyen. DE NEM! Van az a pasi akivel képes vagy megelni a szexualitasod, önmagad mindent. Fantasztikus lesz, engedd el azt aki nem képes boldoggá tenni mert lesz olyan aki szívvel lélekkel fog szeretni és ez az ágyban is megvaltoztat mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!