Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataitok vannak szexpartnerkereső oldalakkal?
Figyelt kérdés
Férfi vagy nőként?Melyik oldal?Fizetős vagy nem?2015. dec. 6. 11:01
1/5 anonim válasza:
Eddig egy sem jött ott össze.:/ Mivel én egy kis városban élek, innen messze van minden jó. Most ezt úgy értem, aktívak és ahol, sokan vannak az Pest. Jobban ajánlom neked, a baddot esetleg (itt össze szedtem, már nem egyet szexre.) De még mindig jobb élőben nyomni, mint ilyen oldalakon. Mozdulj ki! Kint rengeteg csaj van...
3/5 A kérdező kommentje:
A fizetősek nem opciók akkor inkább beruházok egy állandó barátnőre.Első merre laksz,én sem pest közelében és nem nagy városban.
A love.hu t és badoo t sokan írják de mennyire korlátozott ha nem fizetek?És ha nem akarom vállalni az arcom,nem azért mert csúnya csak még sem lenne jó ha erről pletykálnának.Mit írjak az adatlapra ha csak szexet keresek vagy hogy írjak csajokra?
2015. dec. 6. 13:18
4/5 anonim válasza:
Kérdező. Naszályi vagyok. Nem kötelező vállalnod az arcodat, meg adhatod privátban is neki. De így nagyobb az esélye, annak hogy nem írnak vissza. Tedd ki a képed én is kirakom. Nagy ívben sz*rok bele, ha valaki felismer. Haverok is fent vannak rajta. Hát kcsiit korlátozva vagy. Mármint a baddon. Nem írhatsz annyi nőre, amennyire csak akarsz, mondjuk egy nap csak 10-re. És új felhasználokal nem cseveghetsz egy kis ideig. Stb....
5/5 anonim válasza:
Ja és hát állítsd be hogy randi azt kész. Azt írsz nekik, amit csak akarsz. Én így szoktam általában " Szia, lenne kedved beszélgetni?."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!