Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem lenne fontos a ferfiak szemeben, hogy egy nonek mennyi ruhaja van?
arra jó, a pasikat innentől, aki csak arra vágyik, nem érdekli a ruha...
És neked is van életed, szerintem egyengesd a saját utad :)
Ciki 2500+ "barát", és ahhoz jön 200-300+ like :D
Jók az arányok.
Nem, egyáltalán nem fontos, inkább az, hogy mit rak ki a kirakatba.
A like-k a csöcsöknek szólnak nem a ruháknak
(ui: örülök, hogy ezzel a kérdéssel is bizonyítottad, hogy felnőtt vagy, és a felnőtt párkapcsolatok rovatban a helye, hol máshol...)
Szegény lány,Faszbúkról önbizalmat szerezni...több,mint szánalom.
Vagy ez inkább feltűnési viszketegség?
Nem tudom eldönteni.
Most ha elvonatkoztatunk attól, hogy az említett lányka egy ribi, és egy normális nőt veszünk alapul inkább, akkor azt kell, hogy mondjam, engem hidegen hagyna, mennyi ruhája van. Engem az sem zavar, ha csak 2-3 nadrágja van, 7-8 felsője. Ha rendszeresen mossa őket, és csak tisztán hordja, akkor kit érdekel.
Bár én valahogy úgy érzem, hogy ez a kérdés nem a ruhákról szól. Ennyire zavar, hogy az említett lányt ennyire imádják a pasik?
Semmit sem szamit hogy kinek mennyi ruhaja van.
Mit ertel el eddig az eletben? Ha semmit akkor senki vagy, ha valamit akkor mindegy hany likeod van akkor se leszel senki.
Mi lenne, ha nem máshoz hasonlítatnád magad?
Most komolyan, ettől lennél valaki, hogy 300-am likeolnak? Nem lehet, hogy neked is el kellene járni sportolni, beszélgetni másokkal, vagy csak dobd ki a húst a kiarakatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!