Az igaz, hogy a lányok szemében, ah egy fiú alacsony-vékony alkatú már észre sem vehető? Ennyire fontos a lányok szemében a magasság és a testtömeg?
Egy nő a biztonságot keresi minden tekintetben. Na már most egy ilyen srác kit véd meg? :)
Persze lehet, hogy ő maga a sárkányharcos és olyan a kiállása, mint egy spártainak, de első ránézésre akkor is egy nyüzüge.
sztem nem ismersz ;)
es hiaba jossz ilyen kitero szovegekkel a nok tobbsege sokkal jobban nonek erzi magat ha egy biztos magas izmos ferfi all mellette.
de gondolom te biztos nagyon ferfias vagy:DDD na szia
ellátná a bajod egy alacsony gyerek is,erre tértem ki.Hülye női felfogás,mert kemény valaki attól, hogy alacsony.Akiket ismerek mind az.
én meg igen férfias vagyok :) jellemre és kinézetre is,nem rólam van szó,előttem te térdelnél maximum...de annyira meg nem adok alá a szintnek.
te nem adsz ala a szintnek? :D
ne rohogtess mar .
ossze tenned a ket kezed te..
habi ferfiak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!