Alacsony önbizalmú, szerény de bombázó lánnyal hogy kell ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nincs belőlük túl sok, de szerintem már mindenki látott ilyen tipusú lányt:
szerényebb, csendesebb, de amúgy hihetetlen bombázó, úgy is öltözködik, jól néz ki. És mindezt NEM tudja magáról! Ha mondanád is, lepattan róla, úgy tesz mintha észre sem venné (vagy tényleg nem is veszi észre). Vagy nem hiszi el. Vagy ez a reakció: [link]
Sajnos, idáig csak úgy láttam, hogy ezeknek a nőknek vagy jóképű vagy, vagy sehogy nem tudsz velük mit csinálni :(
2014. dec. 6. 13:53
1/11 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ilyen lánnyal.
3/11 anonim válasza:
Tuti kamu a kérdés, ilyen lány nincs.
4/11 anonim válasza:
Leteznek ilyen lanyok csak azokert meg kel kuzdeni
5/11 anonim válasza:
Az ilyen lanyok jókepű 30-as pasikkal dugnak titokban.
6/11 anonim válasza:
Én a nem lehet vele mit kezdeni kategóriában vagyok. Jó testem van, jól öltözködöm, kedves vagyok, ezen tulajdonságaimmal tisztában vagyok, de alacsony az önbizalmam, ami mindent romba dönt.
7/11 anonim válasza:
Vannak ilyen lányok de ki tudja hogy neked ki a bombázó. Mindenkinek más az ízlése. Lehet hogy aki neked bombázó az másnak nem az esete.
9/11 anonim válasza:
Alacsony önbizalmú ÉS EGYBEN bombázó? :o Hát ez új... szerintem a kettő kizárja egymást.
10/11 A kérdező kommentje:
attól, mert valaki alacsony önbizalmú, még tud jól kinézni, jól öltözködni
2014. dec. 6. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!