Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Alacsony önbizalmú, szerény...

Alacsony önbizalmú, szerény de bombázó lánnyal hogy kell ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nincs belőlük túl sok, de szerintem már mindenki látott ilyen tipusú lányt:

szerényebb, csendesebb, de amúgy hihetetlen bombázó, úgy is öltözködik, jól néz ki. És mindezt NEM tudja magáról! Ha mondanád is, lepattan róla, úgy tesz mintha észre sem venné (vagy tényleg nem is veszi észre). Vagy nem hiszi el. Vagy ez a reakció: [link]

Sajnos, idáig csak úgy láttam, hogy ezeknek a nőknek vagy jóképű vagy, vagy sehogy nem tudsz velük mit csinálni :(

2014. dec. 6. 13:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#10: Még sosem láttam olyan bombanőt, akinek ne lett volna önbizalma. A bombanő általában túlságosan is nagyképűek, de minimum burjánoznak az önbizalomtól. Például egy bombanőt így képzelek el: [link] Eszem ágában sem lenne rástartolni. :D

Akikre te gondolsz, mint "bombanők", ők nem bombanők, hanem potenciális barátnőjelöltek, akiket racionális felfogással simán el tudnánk képzelni magunk mellett. :) Például őt: [link] Számomra sokkal optimálisabb az utóbbi.

2014. dec. 6. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!