Melyik a jobb, ha egy lány magas, vagy ha alacsony?
Figyelt kérdés
Magason értem a kb.170cm.fölött,alacsony:160cm. vagy alacsonyabb2014. nov. 23. 18:45
2/14 anonim válasza:
ha a barátjával egy magasságú. :)
3/14 anonim válasza:
nekem személy szerint a nagyon alacsony lányok tetszenek! :)
Úgy a legjobb csókolózni, hogy le kell hajolnom hozzá!
17/F
4/14 anonim válasza:
Nekem alacsony, mivel én sem vagyok túl magas és nem hiszem, hogy növök még. 15/f 175cm.
5/14 anonim válasza:
Hát sex közben jobb ha alacsonyabb a lány/nő, kb 5-10centivel mert akkor az ágyban egy magasságban van a fejetek ;) 20l
6/14 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy...
És ha a csajnak is mindegy hogy a asija magasabb vagy alacsonyabb-é akkor aztán teljesen lényegtelen.
7/14 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy az alacsonyabb. Mert pl. térdelés nélküól is be tudja kapni. 69-es pózba is előnyösebb ha nem egymás térdét nyalogatjátok és végül, de nem utólső sorban ha az öledbe ül tvzés közben simán át látsz a feje felett! Remélem egyértelmű voltam Üdv. :) :D
8/14 anonim válasza:
Hát nem tudom,én mindig szerettem volna kicsit magasabb lenni! (152cm vagyok)
nem tudtam hogy sok fiúnak tetszenek az alacsony lányok!
L
9/14 anonim válasza:
De jó akkor van esélyem a 160 cm-emmel?:D L
10/14 anonim válasza:
Akkor a 174cm-el megyek elásom magam^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!