Szerintetek melyik az előnyösebb? A: egy nem jóképű pasi, aki magas és vékony B: egy jóvágású, aki alacsony és vékony
Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 21:37
2/11 anonim válasza:
de akkor a b az alacsonyabb a csajnál ugye? mert ugy fer a verseny valamelyest :D
5/11 anonim válasza:
Milyen kár hogy én az A-ba tartoznék annyi különbséggel hogy még csak vékony sem vagyok. Kár.
Szóval mi a legrosszabb? Ronda, magas és kövér.
6/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk az A: 185 cm, 80 kg, a B: 170 cm, 55 kg
2014. nov. 13. 21:44
7/11 Mi a hézag,Hapsikám? válasza:
B, én is alacsony vagyok :p
Egyébként meg a jóképűseg relatív, mindenkinek mas tetszhet, pl volt már olyan, hogy magas vékony, nem túl jó képű srác tetszett meg (oly annyira, hogy már fél éve epedezek utána), csak azért, mert nagyon imádom belsőleg :D
8/11 anonim válasza:
a: magas +
b: jóképű +
jóképű>magas
a: nem jóképű, vékony -
b: alacsony, vékony -
magas>alacsony
jóképű>magas jóképű
jóképű> nem jóképű
magas> alacsony
jóképű alacsony ?? nemjóképű magas
megoldás: gyúrjatok
10/11 anonim válasza:
Ott bukott az egész, hogy "vékony".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!