Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi szerint döntetek?
Pl. Tegyük fel hogy a csaj 170 cm körüli és van egy srác aki 175körül van és van még egy aki 185 körül..
Az alacsonyabb srác jobb képű,izmos,igényesebb,stílusosan öltözködik,kedves,megértő,értelmes,tisztelettudó.. A magasabb srác is ,de ő viszont nem igen jó képű,illetve véznább az alacsonyabbnál.
Mindenképpen a magasabb srácot választanátok? Vagy netán valamiért a csak pár cm-el magasabbat tőletek..?
Vélemények?
Nem hiszem hogy tetszene bárkinek is. Nem feltétlen a kinézete miatt.Bár...
Hanem a természete miatt is.
Amelyik neked jobban tetszik. Én személy szerint biztos, hogy az elsőt választanám. Én nem szeretem ha túl magas hozzám a barátom, inkább legyen velem egy magas, vagy alacsonyabb, de ne 15-20 centivel legyen nálam nagyobb!:) Persze, nem számít a magasság, inkább az számít, hogy szereted-e vagy sem!:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!