Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hányingerkeltő,...

Szerintetek hányingerkeltő, ha egy alacsony lány megkér, hogy vegyek le valamit a polcról? F/191cm

Figyelt kérdés

Mert ő is szarul érzi magát, hogy kicsi, én meg szarul érzem magam, mert magas vagyok.

Mindenki véleménye érdekel!

2014. nov. 8. 21:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Érezdd magad inkább jó embernek, aki segít másoknak! :)
2014. nov. 8. 21:54
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem olyan szituáció, hogy bárkiben is érzéseket/frusztrációt generáljon. Egyszerű, mindennapi eset. Aki mégis kikészül tőle, az jobb, ha orvoshoz fordul.
2014. nov. 8. 21:54
 3/13 anonim ***** válasza:
58%

HOGY MI???

miért lenne hányingerkeltő? még ismerkedésre is jó...

miért érzed magad rosszul amiatt, mert magas vagy. egy pasi annak örül általában.

a lány meg alacsony, szükségre szorul, jöhet a szuperhős és megmentheti.

bárcsak én is alacsony lennék, akkor folyton megkérném a jópasikat akik magasak, hogy segítsenek.

nem értem, miért lenne ez rossz, sőt, inkább jó!

2014. nov. 8. 21:55
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Igen, amióta ez megtörtént velem depressziós vagyok látomásaim vannak és pszichológushoz járok :/
2014. nov. 8. 21:56
 5/13 A kérdező kommentje:
A magasvékonysrác-cal egyetemben én nem vagyok büszke arra, hogy mgas vagyok. De ez a szitu naponta előjön, és mindketten szívunk, ha nem is mondjuk.
2014. nov. 8. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:
57%

Egyáltalán nem!

Örülnék, ha egy lány megkérne, hogy valamit vegyek le neki a polcról.

Főleg, hogy én sem vagyok égimeszelő a 182 centivel

2014. nov. 8. 21:59
 7/13 anonim ***** válasza:
52%

Ebben nincs semmi rossz, komolyan nem értelek... Én mondjuk a 170 cm-el viszonylag ritkán kerülök ilyen helyzetbe, de megesett már. Lehet bosszantott hogy nem érem el, de örültem h van mellettem valaki aki tud segíteni. Na de hogy ettől a pasinak hányingere legyen... Kissé beteges.

N

2014. nov. 8. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem menjetek mindketten pszichológushoz és ezt nem rosszindulatból mondom
2014. nov. 8. 22:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Az, hogy én ezt csinálom, az én bajom, de hogy a lány(ok) rendszeresen ilyen helyzeteket csinálnak... jó érzés nekik rosszul érezni magukat / kiszolgáltatottnak lenni?
2014. nov. 8. 22:22
 10/13 anonim válasza:

Szerintem inkább vicces :D

Ugyanilyen helyzetben voltam már én is többször... csak a másik oldalon.

2014. nov. 8. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!