Szerintetek hányingerkeltő, ha egy alacsony lány megkér, hogy vegyek le valamit a polcról? F/191cm
Figyelt kérdés
Mert ő is szarul érzi magát, hogy kicsi, én meg szarul érzem magam, mert magas vagyok.
Mindenki véleménye érdekel!
2014. nov. 8. 21:52
11/13 anonim válasza:
Szerintem inkább jó érzés azzal szembesülniük, hogy nem éri őket hátrány a magasságuk miatt, mert többnyire akad valaki, akinek nem kerül semmibe segíteni nekik és önzetlenül meg is teszik. amúgy komolyan nem értem, mi a baj a 191 cm magassággal, én ugyan csak 181 körül vagyok, de tök élvezem, hogy a legtöbb társaságban én vagyok a legmagasabb, +10 cm-vel szerintem még jobb lenne. :D
12/13 anonim válasza:
Akkor mégis mit csináljon szerencsétlen lány ha egyszer kell az a joghurt? Ikább kérek meg egy cuki magas srácot, mint hogy szóljak egy eladónak hogy hozzon már egy létrát mert törpe vagyok.
Szerintem a fiúnak ebben semmi ciki sincs.. Sőt örülhet hogy segíthet...
Lányként viszont én eléggé zavarba szoktam lenni ha le kell szólítani valakit egy ilyen miatt. De azért túlélem, nem fogok mobil kissámlit hordani magamnál az ilyen helyzetek elkerülèsére...
13/13 A kérdező kommentje:
A lány amúgy ismerős, vagy osztálytárs lenne, de a szitu, amit előttem írtál, jó példa.
2014. nov. 9. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!