Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Végül is mi a fontos a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végül is mi a fontos a lányok szemében? A kinézet? A belső? A pénz?

Figyelt kérdés

Vannak akik azt mondják hogy a kinézet számít csak, elég ha jól nézel ki és szinte meg se kell szólalnod, már van barátnőd. Azt mondták hogy jól nézek ki, még sincs barátnőm. Lehet hogy mégis csak a belső a fontos?

Van egy gyerek akinek elég béna feje van. Nem néz ki jól, de van ismeretsége, vannak kapcsolatai és persze barátnője is.

Vannak akik állítják hogy a pénz a lényeg. Ha van pénzed akkor bárkit megkaphatsz.

Egyik haverom tele van pénzzel, nem is sajnálja a pénzt semmire, barátnője mégsincs. Egy kicsit testesebb emberről van szó, alacsony is. Lehet hogy a kinézet is számít?

2012. dec. 30. 18:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Mindig a belső, legalábbis az értékesebb nőknél, a selejteknél a külső és a pénz.
2012. dec. 30. 18:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindhárom egyszerre.
2012. dec. 30. 18:29
 3/11 anonim ***** válasza:

A szöveg számít, ha szociális típus vagy, jó emberismerő és könnyen alakítasz ki kapcsolatokat akkor nyert ügyed van, ha mellé igényes is vagy a külsődre egy egészséges szinten.

tldr: nem csak egy konkrét dolog számít.

2012. dec. 30. 18:30
 4/11 anonim ***** válasza:
lehet akármilyen szegény,csak a f..sza legyen kemény.
2012. dec. 30. 18:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát az én régi párom, nem volt valami helyes pasi, bunkó is volt, pénze sem volt mégis szerettem... :) A jelenlegi helyes, nincs pénze, nagyon kedves és ami a legfontosabb, hogy megbízható. Engem pl. a pénz érdekel legkesvésbé, a külső azért érdekel valamennyire, de ott is inkább az igénysség. A legfontosabb szerintem ahogy írtam az előbb is a megbízhatóság.

A kinézetnél azt mondom, hogy mindenkinek más tetszik :)

2012. dec. 30. 18:32
 6/11 anonim ***** válasza:
legkevésbé*
2012. dec. 30. 18:33
 7/11 Dorky ***** válasza:

"Azt mondták hogy jól nézek ki, még sincs barátnőm. Lehet hogy mégis csak a belső a fontos? " :))) jól lehúztad magad:))

Egyébként szerintem nem lehet általánosságban megmondani, hogy melyik...nyilván külső alapján döntöd el, hogy tetszik-nem tetszik...(többnyire)

Ha a baráti körödből alakul ki párkapcsolat, akkor elképzelhető, hogy megkedvel előtte már annyira emberileg, hogy ha máshogy néznél ki,akkor is kellenél neki...

A pénz meg...a kis h.ülye pics*kat érdekli...bár sajnos ebből egyre több van :( ...szomorú...

Szóval eléggé egyén, és helyzetfüggő szerintem.

2012. dec. 30. 18:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Ezek így együtt :D

+ még vagy ezer cucc, de őszintén: Kit érdekel ez már?

2012. dec. 30. 18:46
 9/11 A kérdező kommentje:

" "Azt mondták hogy jól nézek ki, még sincs barátnőm. Lehet hogy mégis csak a belső a fontos? " :))) jól lehúztad magad:)) "

A belső alatt azt értem hogy lehet hogy nekem nincs jó humorom lehet hogy unalmas vagyok, vagy nincs jó dumám.

2012. dec. 31. 00:53
 10/11 anonim ***** válasza:

lány vagyok, tapasztalatom szerint a nők többségének egy dolog számít igazán, és az az önbizalom. mivel mi arra vágyunk, hogy biztonságban érezzük magunkat a fiú mellett, ezért nem sokszor fordul elő, hogy önbizalomhiányos fiúkkal állunk le ismerkedni. (persze vannak az "anya"-típusok, akik direkt azért keresnek ilyen sérült fiúkat, hogy "megváltoztathassák" őket, de az ilyen kapcsolatok se szoktak sokáig tartani.)

az egy más kérdés - és szerintem a legtöbb férfi ezt nem képes megérteni - hogy vannak olyan pasik, akiknek a rengeteg pénz vagy a menő kocsi ad önbizalmat, ettől gondolják magukat alfahímnek.

egyébként számomra a legvisszataszítóbbak azok a pasik, akik lenézik, mocskolják a nőket, és minden lányhoz úgy állnak hozzá, hogy mekkora k.rva, meg biztos át fog verni... oké, persze,tapasztalat biztos van, de így nem lehet ismerkedni, normális nő nem akar lábtörlő lenni! arról nem is beszélve, hogy ha egy pasit egész életében csak rászedtek és hülyére vettek a nők, talán érdemes lenne egy kis önvizsgálatot tartani, mert nem véletlen, hogy csak ilyen "példányokat" vonz be. mert aláírom, vannak rohadtul aljas, szemét nők is, de van bőven normális, kedves lány is. 19L

2012. dec. 31. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!