Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a kinézet egy kapcsolatban?
mindenki külsőre választ,aztán az,hogy lesz belőle valami,az már más kérdés...kémia!!!
Ja....de vannak egyes nők akiknek a lóvé számít,azoknak a nagypapa korúak is bejönnek!!!!
Igen kulso alapjan, ha azt latom hogy a partnerem ad magara akkor abbol nekem az kovetkezik hogy engem is meg fog becsulni. Ha tulzottan ad magara pl plazaribik. akkor meg tudom hogy valamit kompenzalni akar s valoszinuleg nem lesz kozos belso.
27F
35/f
Sok minden számít egy párkapcsolatba {had ne soroljam fel mi minden.:-)}, de aki azt állítja, nem számít a külső az vagy sumákol, vagy hülye, vagy hazudik, vagy még tök éretlen. Egy kis súlyfelesleg nem számít.
Azonban a legtöbb pasinak, általában 1 dolog fontos.
1 - helyes arcú legyen a lány
2 - legyen nagy melle
3 - legyen jó melle
4 - legyen sportos
5 - legyen hosszú lába
6 - legyen formás lába
7 - van aki a csípő váll arányra hajt (2 ilyen embert is ismerek, személyesen).
Ebből a 7-ből minimum 1 de inkább 2 feltételt aki teljesít, jó eséllyel indul a pasikért folytatott versenybe.
Ja és pl számomra nincs szebb mint egy csinos lány, aki csillogó szemekkel néz rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!