Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik ennyire cicicentrikusa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik ennyire cicicentrikusak és ennyire fontos nekik a kinézet? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

18/L vagyok és nem dicsekedni akarok, de nyertem már pár szépségversenyt. Feltűnt, hogy a pasik csak akkor bámulják meg a csajokat, ha jól vannak felöltözve, jó a hajuk, kint van a cici. Gondoltam én is kipróbálom...simán felfogtam a hajam, átlagos cuccokba öltöztem, a melleimet szinte eldugtam és háát nem sok vizitelő szempárt láttam. Majd felöltöztem dögösen, hajam kivasaltam + egy kis smink, cici ki...és hát csorgatták a nyálukat a pasik.

Ennyire fontos a kinézet nekik? Miért nem látják a természetes szépséget? Miért kell mindig a maximumot kihoznunk magunkból ahhoz, hogy felfigyeljenek ránk?

2010. aug. 9. 21:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én a természetes szépséget szeretem.utálom az ilyeneket..
2010. aug. 9. 21:14
 2/17 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nem kell kihozni, sőt. Most mivel jobb az, ha felfigyelnek? Nem is ismerem azokat az embereket, mit érdekel a nyálcsorgatásuk és a véleményük?

Egyébként persze, hogy azokat nézik meg,mert ők feltűnőek. Ennyi a különbség :) Ettől még nem felületesek, csak a feltűnőbb dolgokat hamarabb észreveszi az ember. Nemtől függetlenül. Te is hamarabb észreveszel egy lila kutyát, mint egy fehéret :D (Tudom, hogy hülye példa, de remélem érthető mire gondoltam)

2010. aug. 9. 21:14
 3/17 anonim ***** válasza:
Mert a lányok nem a jólöltözött fiúkat nézik meg elobb?
2010. aug. 9. 21:15
 4/17 anonim ***** válasza:

kb olyan, mint az állatvilágban. a kihívó és színes példányok kelendőbbek.

na de mit ér a csinos külső, ha belül üresség van?

2010. aug. 9. 21:16
 5/17 anonim ***** válasza:

El vagyunk kényztetve, és rossz a szemünk :D

Ezért kell egy kis "segítség" vagyis a sok vacak ami, (még ha nem is valljuk be) vonzóvvá és feltűnőbbé tesz egy nőt.

2010. aug. 9. 21:16
 6/17 anonim ***** válasza:

Amikor egy férfi lát egy nőt, csak azt látja, jól néz-e ki vagy sem. Azt nem látja hogy vajon kedves, hűséges törődő-e.

Egyébként meg csak az első pár randin fontos hogy topon léngy, utána már ha szereti a belső tulajdonságaidat akkor nem kell gürcölni.

2010. aug. 9. 21:17
 7/17 anonim ***** válasza:
írj privet én megnézlek téged "átlagos cuccokban" is
2010. aug. 9. 21:19
 8/17 anonim válasza:

A csajok szintén előbb észreveszik azokat a lányokat, akik kiöltöznek, kisminkelik magukat... Csak ép gúnyolódva beszélnek róluk...

Kül. ha azt mondom neked, hogy fizikus hallgató vagyok az egyetemen, akkor előbb figyelnél fel rám? szerintem nem... Mert ez nem érdekel senkit.Most fogsz írni privát üzenetet? valószínű nem...(kár). Elsőre mindenki a külsőt veszi észre, csak ha az tetszik neki, akkor próbálja kicsit jobban megismerni a másikat... Nemtől függetlenül...

2010. aug. 9. 21:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ha akarna sem tudna neked privit írni :) Egyébként le a kalappal előtted. Becsülöm a fizikusokat, minden hallgatót, de a fizika, matematika és egyéb természettudományok hallgatóit mindig irigyelve néztem, én mindig ki nem álltam a fizikát, pedig úgy szerettem volna szeretni, de nem ment :D
2010. aug. 9. 21:31
 10/17 A kérdező kommentje:

Pont írni akartam, hogy nem is tudnék privit írni sem neked, sem annak aki képet kért.

Jahh és köszönöm az eddigi válaszokat!

2010. aug. 9. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!