Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Néha-néha eltöprengek rajta, amikor írják, hogy: "A kinézet nem számít!", meg hogy "Nem a méret a lényeg"
Néha-néha eltöprengek rajta, amikor írják, hogy:
"A kinézet nem számít!", meg hogy "Nem a méret a lényeg"
jó.. tudom most ez egy kicsit hülyén hangzott, de gondoljunk csak bele:
Pl csúnyácska, vs. jó pasi>>>>Nah kinek gondtalanabb, és előnyösebb a csajozás? A jobb pasinak.(sőt még a jobb pasinak az élete is jobb szerintem)
Szexnél:Jó, itt belátom, hogy nem csak a méret a lényeg, hanem hogy a ffi hogy bánik a partnerével az is, de azért egy kisebb "farokkal" nem élvezhető annyira a szex(a kisebb alatt kb 10-12 cm-t értek.)de azért olyan nagy se legyen!
Na szóval látom néha, hogy ilyeneket írtok itt is, hogy a kinézet nem számít! ekkor eltöprengek rajta, hogy tényleg komolyan gondolta az illető?főleg, ha még 15-20 éves...Jó, azt is tdom. hog a kinézet nem minden, de csajok! Tegyük fel, hogy egy csúnyácska pasi leszúlít titeket!Szerintem nem valami sok esélye van...de ha egy jó pasi, nah ő már alapból előnyben van!
U.I:Ne fantáziáljatok, hogy biztos azért tettem fel a kérdést, mert csúnya/jó pasi vagyok, vagy mert kicsi/nagy a szerszámom!
Egyszerűen csak érdekel a véleményetek!
Remélem érthető a kérdés!
16/F
Pedig, szerintem te egy csúnyajó pasivagy, kisnagy szerszámmal, azért kérdezel ilyeneket :)
A kérdésre válaszolva, én úgy gondolom, tényleg nem feltétlenül számít a kinézet, bár az én párválasztásaimat általában nem szokták érteni az ismerősök. Szerintem a fiúnak kinézetben (és ez igaz a méretre is) meg kell ütni egy mércét. Nyílván egy nagyon ronda, igénytelen srácnak nem fogok megállni, és nem hiszek abban, hogy a két centis péniszt lehet brilliánsan használni. De szólított már le csúnyácska srác úgy, hogy elpirultam és összekoccant a térdem, és találkoztam olyan "jópasival", akiről elsőre lerítt, hogy semmi kisugárzása (így már alapból nem volt szimpatikus), és kár volt megvárni, amíg megszólal. Szóval szerintem aki nem az alsó véglet, annak a normálisabb lányok simán adnak egy esélyt, főleg, ha megnyerő a kisugárzása. És akkor már tényleg nem a méret a lényeg (amúgy ez a nagy pénisz mánia hülyeség. Attól még sztem egy csaj sem élvezett el, mert ránézett egy 25 centis néger csodára, ellenben lehet, hogy szex közben fájt, és a fülén jött ki).
Egyetértek veled kérdező.
A külső rengeteget számít. Az életben is nagy előnyökkel jár. Ha megnézed C. Ronaldo-t. Nagyon jó focista, emelett az arca is jól eladható. Óriási üzlet van benne és nem csak a focitudása miatt és még sok ilyen példa van.
A párválasztásnál meg végképp nagyon sokat számít a külső. Ha az elején bejönnek a felek egymásnak külsőleg ott már jó esély van arra, hogy lesz valami köztük, ha viszont az első benyomásnál csak az egyik félnél van vonzalom a másiknál nincs ott nagyon kicsi az esély, hogy összejöjjenek. Persze előfordul, hogy aztán megtetszik neki, de ritka nagyon. Tehát a külső nagyon sokat számít.
Közhely hogy nem számít a külső..igenis számit...fontos hogy megfogjon valakiben valami, (és ehez nem feltétlenül kell szépség!!!!!! ) ami miatt odamész hozzá és leszólitod..nem? gondolj csak bele..lehet egy lány gyönyörű ha nincs benne semmi ami megfogjon nem akarsz vele lenni ..max azért h dicsekedj vele:S:S
Egyébként sztem a legfontosabb AZ ÁPOLTSÁG!Sőt , ha valaki ápolt,akkor vonzobb is..
Ennyi . SZámit a külső, de nem a szépség.
Jah és azon hogy a méret a lényeg,azon meg csak nevetek...aki ez alapján választ magának társat, arról meg van a véleményem.
Láttam már Ferrari motort Trabantban... Ennyit a méretről.
22/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!