Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora 14 évesen a jo penis meret?
Figyelt kérdés
14 vagyok és a pénisz méretem 13 és felcenti az jo vagy rossz?2011. okt. 12. 00:09
1/10 Dexy válasza:
1-2 év mulva tedd be egy lánynak és majd ő megmondja :P
2/10 anonim válasza:
13 cm az szánalom, nem is vagy fiú elbújhatsz, minden lány el fog hajtani mi ez?
4/10 anonim válasza:
Tudsz vele pisilni? Naugye. Másra meg úgyse kell használnod.
5/10 anonim válasza:
Van aki 14-15 éves koráig nő, van aki még utána is. Én pl. 15 éves korom óta tartom a magasságom és szerintem a méretem is, ami azért több mint 13 és fél:) De ki tudja kinél mi meddig nő... Szóval szerintem ne aggódj, majd nézd meg 2 év múlva, addig meg gyúrj rá:DD Ha marad ekkora akkor pedig kisnövésű lányokat nézz magadnak, ennyi. Inkább tanulj ezerrel nyelvet (ne legyél Magyarországhoz kötve!), meg ami érdekel, legyél jó a szakmádban, ha tudsz, tanulj tovább, minél előbb legyen jogsid (fontos!) és ha sikeres leszel az életben (viszonylag jól keresel, stb.), nem lesznek gondjaid a nőkkel!
6/10 Zaemon válasza:
Kérdezd meg a nyelvtan tanárodat...
8/10 anonim válasza:
10 centim felül már orgazmust érhet el a lány 20 centin felül már megsértheti a méhet (nem a darázst) szóval fel a fejjel kiscsávó :D
9/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a 3 normalis valaszt:)
2011. okt. 12. 14:23
10/10 anonim válasza:
Kezdetnek, ebben a korban nem rossz. De remélhetőleg fog még nőni, nem marad felnőtt korodra is ilyen picike. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!