Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyi az ideális méret 15 évesen?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 17:09
2/15 anonim válasza:
És megint egy újabb ember akinél a méret a lényeg.Lehet nagy és vastag ha a szexben semmi.
4/15 anonim válasza:
Valaki magyarázza el nekem, hogy mi a fene folyik a világban, hogy a mai 13-14-15éves kisfiúk egész álló nap csak a f@szukkal foglalkoznak ?
Ez a trendi ?
Előre is köszi...
21/L
6/15 anonim válasza:
Franc tudja, de érzésem szerint azt, hogy mennyi, két "n"-nel kell írni. Esküszöm, ha rajtam múlna, csak az élhetne szexuális életet, aki legalább az alapvető helyesírási szabályokkal tisztában van, vagy képes használni a szótárat. Grrr.
7/15 A kérdező kommentje:
namost kinek h csak azért kérdem mert a csajommal mek máma randizni és h legyen-e valami vagy nem értitek!!!
2011. jún. 8. 17:20
8/15 anonim válasza:
Miért?Ha 2 cm akkor nem lenne semmi?Úristen de kisfiú vagy még!!!!!Várj a szexel amíg férfi leszel.
9/15 anonim válasza:
"vagy nem értitek!!!"
Nem, tényleg nem értem ezt az egészet.
10/15 A kérdező kommentje:
na mind1 majd meglátjuk kössz a tanácsokat
2011. jún. 8. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!