Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond van!? Mekkora az ideális méret? (olvasd tovább! )
Van egy lány akivel jól alakulnak a dolgok én 17 vagyok ő 16. De én még szűz vagyok (ő nem tud róla)!
És nem tudom hogy ilyen korban normális-e hogy ha 14cm hosszú és 3.5-4cm széles. Szerintetek kicsi? Fog még nőni?
21 éves korig nő a hímvessző, vagy ha jobban hangzik akkor "hajlik a vessző".
Nem kell félni, mert legalább elvadulhattok. A 20 cm-nél pénisszel nem tud mindenki megbírkózni. Ráadásul ha még csak 16 éves akkor tényleg nincs mitől félni. Ha megértő nincs mitől félni.
Szorítsd ökölbe a kezed!
Nyújtsd ki a középső ujjad!
Nézd me jól!
Ha ügyes vagy, akkor az az ujj is elég ahhoz, hogy elélvezzen.
ufóirat: Csak lassan, lépésenként... petting, közös maszti, orál, ölelkezések, simogatások... közben beszélgetések... nevetés, játék... és ha mindketten kész vagytok, akkor úgyis megtörténik
Ne a szüzesség elvesztése legyen fontos, hanem az, hogy jólérzitek magatokat... illetve egymást...
Hasonló méretekkel rendelkezek. A méhszájtól a g pontig mindent elér. 70-80 csajjal voltam eddig, ebből ma is 10-15 betegesen kötődik hozzám. Szal a méret nem számít, csak h mit bír ki és, h hogyan használod. Bár nekem a segítségemre van egy piercinge is. :)
21/F
Nőhet még,persze. :) Egyébként semmi gond nincs ezzel a mérettel,átlagos kb.
21/F : 70-80 lány? Ha elkezdted mondjuk a szexuális életet 16 évesen,vagyis 5 éve,az azt jelenti,hogy évente kb 12-14 csaj,vagyis minden hónapban más.Én erre nem lennék azért büszke. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!