Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek mekkora az ideális fütykös méret? Számít egyáltalán a méret?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy nekem nem számít, hogy mekkora egy csaj melle, sőt mostanában a kis mellű lányokat sokkal vonzóbbnak találom, de persze az a szép kis mell ami azért formás. 18/F2010. máj. 30. 15:50
2/11 anonim válasza:
19cm hossz és 14cm-es kerületű már megteszi 17/L
3/11 anonim válasza:
nekem 35 cm minimum de szeretem a duplát is persze csak 50 cm es négerfaszból. :d 16/Dorina
4/11 anonim válasza:
A túl nagy nem jó, nem fér be tövig, vagy fáj ha nagyon erősen csinálja, a vastag se jó, mert nem fér be a számba :D Olyan átlagos legyen, az a legjobb :D
L/24
6/11 anonim válasza:
Hát általában hozott anyagból dolgozunk.
7/11 anonim válasza:
Azért a mellel ne hasonlítsuk össze, mert annak inkább csak esztétikai funkciója van, a fütykösre viszont nagyon is szükség van, anélkül bizony nem nagyon lehetséges a szex.
Szóval lehet, hogy most szigorú vagyok, de a fentieket figyelembe véve azért egy minimális 10 centis méretre mindenképpen szükség van. Az alatt nem nagyon lehet mit kezdeni vele, meg annyi erővel már az ujjamat is használhatnám helyette.
8/11 anonim válasza:
csatlakozom 18hosszú és 13 átmérő kb
9/11 anonim válasza:
Akik pontos méretet írtak, vonalzóval járnak vagy mi :D Vagy első nap rögtön dugtok és ha nem elég nagy, akkor jöhet a következő? :D Én szex előtt szeretem inkább megismerni, és ha kiderül, hogy nem 20cm, attól még nem fogom dobni :D
10/11 anonim válasza:
Hát 10 cm felett legyen, de még 20 alatt. szélessége meg 4-6 cm is lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!