Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrányban van a férfiak szemében a többi nőhöz képest az, akinek még huszonéves korára sem volt soha kapcsolata, teljesen tapasztalatlan?
Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 13:47
1/9 anonim válasza:
Számomra nincs hátrányban. A gyakorin néha lehet olvasni ilyet, hogy van aki hátránynak tartja.
Számomra ez inkább vonzó tulajdonság. Én szívesen ismerkednék ilyen nővel.
Az egységsugarú férfiak szemében lehetséges, hogy ez hátrány nekik
2/9 anonim válasza:
Nem, de az ilyen nő nagyon válogatós, senki se néz ki elég jól számára, ezért nem próbálkoznék nála.
3/9 A kérdező kommentje:
"senki se néz ki elég jól számára, ezért nem próbálkoznék nála"
Ez egy paradoxon. Ha nem is próbálkoznak, akkor honnan tudják, hogy elég jók-e? Ránézésre?
2016. jan. 23. 14:16
4/9 anonim válasza:
Részemről nincs. De úgysem kellenék egy ilyennek se, szóval hidegen hagy a téma.
5/9 anonim válasza:
Ilyenkor inkább az a kérdés merül fel bennem, hogy mekkorák lehetnek az igényei férfiak terén, ha huszonévesen, lassan harminchoz közeledve sem volt soha kapcsolata. Hátránynak nem hátrány, sőt, szerintem sok férfitársamnak sem az. De például a férfiak általában nem is tartják cikinek azt sem, ha a nő még szűz. Ellenben ugye a nőkkel...
6/9 anonim válasza:
#3 Mert vannak, akik próbálkoznak, de mindenkit lekoptatsz, mert nem néz ki tökéletesen.
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nincs. Sőt! Attól függően mennyire szép nőről van szó, ez óriási pozitívum is lehet akár.
26F
8/9 anonim válasza:
Nem minden esetbe van arról szó hogy a nő a válogatós. Van olyan ismerősöm aki inkább önbizalomhiányos,nem nagyon próbálkozik,azért nincs kapcsolata.
9/9 anonim válasza:
8-as velemenyet tudom megerositeni onbizalomhianyos, huszoneves nokent. Nekem nagyon nehezemre esik ismerkedni, viszont sosem mondta egy ferfi sem, hogy ez hatrany, szoval fel a fejjel, kerdezo! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!