Egy 30 év feletti férfinak 'csalódás', ha megtudja, hogy a huszonéves lány, akivel ismerkedik teljesen tapasztalatlan szexuális téren?
Szerintem attól függ, hogy az a 30-as pasi mit vár a kapcsolattól. Mivel az elsőbe általában beleszeretnek a nők, így ha csak futó kalandot akar akkor elriaszthatja a tény. Persze ha gátlástalan és lesz.ja a nő érzéseit akkor örül, hogy végre talált egy szűz lányt.
Szóval teljesen a pasi beállítottságától függ a reakció.
szerintem a pasitól függ..mert a szűz lányt tanítgatni kell, egy ideig biztos nem fogja jól csinálni, nem akar mindenbe belemenni, meg kell szoknia a szexualitást..
de lehet pont ez lesz szimpatikus a lányban, hogy még "nincs elrontva" és "saját ízlésére formálhatja"
Egyáltalán nem.
Nem egy huszonévessel találkoztam, aki szűz volt. De ha emiatt izgul, akkor meg kell nyugtani.
ez hülyeség, de egy másik példa:
egy lány 26 éves, de tudtam, hogy "életképtelen" szerelmi területen, mert jellemzően csak megdugták és dobták. Mégis szivesen "felneveltem" volna (azaz megmutatom neki, hogy lehet másképp is)
Szűz és szűz között is van különbség. Többel voltam már. Volt aki egyből ráérzett a dologra és az első alkalom is messze jó volt, na őt lehetett tanítani is, vevő volt mindenre. Több volt, aki azt sem tudta mi fán terem a szex. Hiába múlt el húsz, katasztrofális volt. A legtöbb pedig olyan semmilyen volt. Akivel annyira nincs is kedve az embernek foglalkozni sokáig.
Rajtad áll az egész, a hozzáállásodon. Nem a tapasztalat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!