Egy 30 év feletti férfinak 'csalódás', ha megtudja, hogy a huszonéves lány, akivel ismerkedik teljesen tapasztalatlan szexuális téren?
Nehéz kérdés. Te mit akarsz? Feleségnek jó. discó királynőnek hobbi ribinek nem. Szűz lány egy probléma. De ha érett férfinek érzed magad és felelősnek aki nősülni akar, akkor bizony lehet tökéletes választás. Nem lehet általánosítani. Én találkoztam és komoly kapcsolatot akartam olyan lánnyal aki szűz volt. Nagyon rendes ember, de a szex, hát...
Jártam is vele 2 évet, akartam, küzdöttem. De egy küszködés volt végig a szex. Sehogy nem "érzett rá". Nem az a típus volt. Na most legyen a feleségem? Egy életen át éljek egy rendes emberrel akit átverek azaz kefélni jót mással kell? Magam is verjem át, olyan meg nincs azaz lehetetlen magamat becsapni.
Találkoztam olyan szüzzel is aki nagyon belejött, sőt túlságosan is. azaz mással is félre ..... Na az meg azért nem lehetett a feleségem. Tehát nincs más hátra őszintén beszéld meg vele, hogy ha ez az út, és ha az az út mit hozhat. Nagyon nehéz kérdés ez. De az viszont tény, ahogy idősödsz egyre fontosabb az a tény egy nőben, hogy ember is legyen egyben, nem csak jó bele lehet élvezni. Mert egy igazi társ nagyon ritka. Hisz oda adó ku... is legyen, nem nagy szájjal, no meg asszony azaz szakácsnő és csodás anya is legyen egyben. Na ez ritkán van meg nagyon. Nagyon, nagyon. Legtöbbször egy mindig hibádzik és kompromisszumot kell kötni. No persze ha több hibádzik akkor tovább kell lépni. Neked mi a fontos a három közül egy nőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!