Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A párotok kedvéért, ha azt kérné vissza növesztenétek a puncitokon a szőrt?
előző. sokan. igen, van olyan.
én úgy vagyok vele, hogy azért szőrtelenítek ott lent, mert NEKEM úgy tetszik. ha szőrösen tetszene, pasi miatt se szedném le, ha szőr nélkül tetszik, akkor pasi miatt se növeszteném vissza.
Ha szeretném a pasit persze...így nekem is kényelmesebbe lenne...de azért ha strandra, vagy úszni mennék leszedném ha nem haragudna meg:))
amúgy nem hiszem, hogy bárki is ilyen kéréssel fordulna hozzám, ez már nem divat...18L
max kis csikot,vagy V alakot,azt szoktam néhahülyeségből meghagyni,sőt,kis szivecskét,bele a neve kezdőbetüjével is megformáztam (fél órát ezzel szenvedtem,tetszett neki:D)
de ugy nem növeszteném,ahogy természet adta...
néha van 2 hét mire szörtelenitek,nekem már az is nagy,csak energiám nincs leszedni,de párom is csupaszon szereti,meg én is őt fullcsupaszon:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!