Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint mégis igaz, hogy nőknek nem jönnek be a vékony férfiak? Mert nem tudja meg védeni a párját? A videóban erről van szó, hogy a vékony szerinte az nem is férfi, nem tudja férfinek tekinteni.

Nemhogy a nők nem egy homogén halmaz,de ne haragudj már!
Én nőként nem vagyok hajlandó egy lapon szerepelni ezzel a tirpák nagypofaju nővel,aki elvileg szakember létére és nem éppen sovány nőként kicsit sem érzi gáznak hogy másokat a testalkata alapján ALÁZ! bezzeg ha rá mondaná valaki hogy a nő 100kilo alatt végződik, ő lenne a legjobban felhaborodva. Gusztustalan ez a nő. Sose értettem mit esznek rajta annyian

A vekony ferfiak erosek nem egy vagány is vagy alfa
Pl jeremy meeks
Meg az eletben is egy rakat vekony pasi van aki kemeny vagány menő;)

Ennek a nőnek lehet nem, szóval hajrá kövér férfiak, lehet ilyen nőt találni (gondolom nem baj hogy 100 kiló felett van a nő, hisz a súly nem számít).
És a vékony és kövér között van egy egész nagy sav, amit egészséges testsúlynak hívnak. Ha bizonytalan vagy ez mit jelent, javaslom a BMI kalkulátor forgatását.

Nem bírom végignézni, amint megláttam hogy ez a nő szerepel benne, zártam is be.
Szóval csak magára a kérdésre tudok válaszolni: manapság azért a legtöbb ember (Európában legalábbis) nem olyan apokaliptikus környéken él szerintem, ahol napi szinten meg kell verekedni az utcán.
Engem pl még soha az életben nem kellett megvédenie a páromnak semmitől, szóval nekem ez nem igazán prioritás.

:D
Régen nem bírtam ezt a nőt, de ezt a videóját végigröhögtem. :)
"Btw, mi a franctól kell ma egy férfinek megvédeni a párját?"
bájdövéj, pl Bp-n a panelban a gyk mögött sosem fogod megérteni ezt.
Ha kikerülnél a nagy tahó magyar valóságba, rájönnél.

Én sose éltem Bp-n panelban, és én se értem mitől kéne megvédeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!