Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a rossz mert nem szeretném, hogy a férjem szenteste napján délután a munkatársaival igyon?
A férjem munkatársai azt találták ki, hogy dec. 24-én munka után (1-ig lesznek nyitva, étterem) bent maradnak és iszogatnak.
Ezt meg is beszéltük itthon, hogy ez így nem járja. A gyerekek (4,6 évesek)évek óta apával mennek délután sétálni míg én feldíszítem a fát és a vacsorát megfőzöm.
A munkatársai zömében egyidősek de még vagy nincs gyereke, vagy már elvált.
Egyik "kedves" munkatársa szólt be a minap, hogy én milyen vagyok mert nem engedem el őt...
Ma már emiatt is sárkány valaki mert szenteste napján együtt szeretné tudni a családját?
Mikor a férjem dolgozik én is dolgozom.
Hétvégente mind a ketten itthon vagyunk.
Most míg ő délelőtt dolgozni fog én a két kicsivel takarítok és neki állunk együtt a sütiknek és előkészülünk másnapra mikor jön a férjem családja.
A délutáni programom ismert.
Konkrétan miért érdekel téged, hogy csórikám mit kombinál a kis fejében? Ki neked ő, hogy számít a véleménye?
Te meg a férjed egyetértetek, onnantól kezdve teszel nagy ívben arra, hogy Jani szerint te házisárkány vagy-e vagy sem. Pont.
Hiszen meg is mondta nekem, hogy ő biztos benne, hogy a férjem menni akar és inkább velük akar lenni és én telebeszélem a fejét.
Tényleg én vagyok a rossz mert nem szeretném, hogy a férjem szenteste napján délután a munkatársaival igyon?
Ossze vissza beszelsz kérdező mert irod utanna komiba hogy a férjed sem akkarna menni.
Itt a bökkenő. Menne csak "ti"vagyis te megbeszelted magadal hogy nem megyen es kesz.
Ezt pedig jelezte a férjed a munkatársnak!
Es igen önző dög vagy!
Kerdest szepen kiirtad utanba azt irod hogy ben tudjuk értelmezni a kérdésedet es szepen a további kommidban kiszinezed ugy hogy mar nem is akar menni.persze hogy nem mivel nem akar veszekedni a férjed szenteste veled hogy hogy mertel ott maradni egy két órát es iszogatni.
Erdekes én attlatom a helyzetett es "több"válaszoló is csak te nem.
A vegen mar te is elhiszed a hazugságodat!!
Ez nekem egy jel lenne hihy a férjen menne csak a munka.t.panaszkodik ugyanis Ennyire nem lenne o sem biztos benne hogy menne csak te beszéled tele a fejet.
Renelem lesz olyan faxa csávó a férjed hogy ott marad egy két órát. Es utanba vergodhetsz!
Látom valakit otthon nagyon elnyomnak, hogy itt tudja csak kiélni magát :D
Arról nem tehetek, hogy nem tudsz értelmezni mondatokat.
Kérdező, kellett ez neked? Most N számú idegen szerint is sárkány vagy... Remélem, ez kevésbé érdekel, mint a munkatárs véleménye.
Szerintem egyeseknek már nagyon rááll itt a gyk-n az agya arra, hogy kitaláljon a távolból információkat. Láttam már ilyet. Nem hinném, hogy bármi rosszindulat lenne bennük, vagy jellemhiba, egyszerűen csak jön egy számukra hihető kis komplett eset, amikben elkezdenek hinni, még ha különösebb alap nincs is rá. Nekem más az agyam szervezése, szeretem a kivételeket, én a nem tipikus dolgokat sem tartom lehetetlennek, bár itt nem erről van szó, nekem igencsak hihető, hogy az apa is sétálni akar a gyermekeivel s van olyan tökös, hogy ne nyomja el a felesége, egy ok nélkül kombináló munkatárs sem szokatlan dolog. Természetesen nem tudhatom, mi a pontos igazság, de pusztán a leírás alapján nekem nem tűnik papucsnak a férj. Az "ő sem akar menni" infó ugyan kicsit későn érkezett sokak számára, nekem a "megbeszéltük itthon" alapból két személy megegyezése, nem az, hogy a feleség ráerőlteti a férjre az akaratát, az pedig nyel a béke miatt. Ez azért már erős belemagyarázás így ismeretlenül... Akinek olyan a kapcsolata, mint mondjuk nekem, az simán leír ilyen mondatot annak magyarázása nélkül, hogy a férj egyetértett. Mivel fel se merül bennünk, hogy ez ennyire félreérthető, hisz megbeszélTÜK. Ketten, két felnőtt, szabad akaratú ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!