Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a rossz mert nem szeretném, hogy a férjem szenteste napján délután a munkatársaival igyon?
A férjem munkatársai azt találták ki, hogy dec. 24-én munka után (1-ig lesznek nyitva, étterem) bent maradnak és iszogatnak.
Ezt meg is beszéltük itthon, hogy ez így nem járja. A gyerekek (4,6 évesek)évek óta apával mennek délután sétálni míg én feldíszítem a fát és a vacsorát megfőzöm.
A munkatársai zömében egyidősek de még vagy nincs gyereke, vagy már elvált.
Egyik "kedves" munkatársa szólt be a minap, hogy én milyen vagyok mert nem engedem el őt...
Ma már emiatt is sárkány valaki mert szenteste napján együtt szeretné tudni a családját?
Kedves kérdező!
De értettük, hogy a férjed nem is akar elmenni, de akkor meg mi a gondod? Akkor minek kellett a mi véleményünket kérni? Miért kellett megkérdezni? Mert az kérdés úgy jött le, hogy te nem engeded!
"Ezt meg is beszéltük itthon, hogy ez így nem járja. " - Na ebből pont az jött le, hogy ő menni akart, te meg nem akartad, hogy menjen, mert a 24-e a családé, az egész!
egy-két sörtől nem fog piásan beesni.
és mi az, hogy egyedül csinál mindent?
a férj fél napot dolgozott, nem vakargatta! ha utána maradna 1-2 órát, akkor nem is este esne be, még segíteni is tudna, de egy csomó nő úgy várja el a segítséget, hogy a férfi dolgozik, és ha hazaér, otthon is segítsen, míg mondjuk a nő egész nap otthon van.
nem értelmezte egyébként félre a sok válaszoló, hanem kérdező, te nem fogalmaztál egyértelműen a kérdésben, és az utólagos kiegészítésedben derült ki a lényeg. ami szerintem valójában úgy lehet, hogy a férjed szívesen menne, de tudja, hogy neked ez nem tetszik, és nem akar vitát. ezért azt mondja, inkább veletek van, holott tuti kinevetik ezért és ez rosszul esik neki. de már megszokta, hogy ha nem az van, amit te parancsolsz, akkor hisztizel, kiabálsz vele, neki úgyse lehet igaza. és a gyerekek miatt ebbe nem akar belemenni. holott beláthatnád, hogy ő nem a rabszolgád, és jó lenne, ha lenne saját akarata. de tuti felhúzod magad ezen, és nem fogsz rajta elgondolkodni, mert sose látnád be, hogy ez is egy opció. boldog karácsonyt! remélem, konyhai felszerelést kapsz.
Akkor bocsánat rosszul fogalmazta.
Nekem az, hogy megbeszéltük itthon azt jelenti, hogy elmondta és megbeszéltük hogy nem megy.
Nyilván ha másképp lenne akkor úgy tettem volna fel a kérdést és a munkatársát nem is írtam volna bele.
Úgy látom, hogy akit otthon tényleg elnyomnak az itt a 24-es. Vagy talán te vagy a munkatárs?
Nem szerencsére nem a rabszolgám a férjem és nem is várom el, hogy bármit is csináljon. Mert ez az én reszortom.
És nem nevetik ki, mert minden összeröffenésen ott van/vagyunk.
A gyerekeink pedig roppantmód boldogok, mikor hazajönnek és már minden készen van. De "boldog" ember lehetsz, hogy a pici gyerekeidtől megfosztanád ezeket a dolgokat.
Ráérnek még látni a valóságot.
Nekem nem lenne ellenemre, ha munka után meg akarna inni 1-2 sört és 1-2 óra múlva hazaindulna.
De ha az egész szentestét a kocsmában töltené inkább a munkatársaival a gyerekei és a felesége társasága helyett otthon, akkor valószínűleg megmondanám neki, hogy nem kell hazajönnie innentől kezdve, ha a munkatársai ennyivel fontosabbak neki.
Az eszem megáll, hogy egy hülye munkatárs véleményére többet ad, mint a családjára...
Azért nem kell ennyire komolyan venni nyilvánvalóan a kérdező csak kiszínezi a valóságot.
Ha a férjed nem akar menni akkor a munkatársának miert nem igy adja elő?
Szted a munkatársa csak ugy kitalálja ezeket? Vagy epp a férjed panaszkodik nékik es nem mer veled szembeszállni??
Eleve ha a férjed ihy adja elő hogy nem szeretnek maradni piálni stb...akkor a munkatársnak eszébe se volna teged hibáztatni.
Itt valami nem kerek!
Vagy a férjed nem osszinte veled!
Vagy te szinezted igy ki a dolgokat es te is elhiszed hogy a férjed nem akar menni!
De a férjem elmondta neki, hogy nem fog menni. Pont.
Mindenki felfogta , kivéve ezt az egy munkatársát.
Ő nem tudja ezt egyedül elfogadni és ő kombinálgat a kis fejébe.
Hiszen meg is mondta nekem, hogy ő biztos benne, hogy a férjem menni akar és inkább velük akar lenni és én telebeszélem a fejét.
#22: Szerinted a feleség mit csinál, míg a férje dolgozik?
Wellnesezni megy? Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!