Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a rossz mert nem szeretném, hogy a férjem szenteste napján délután a munkatársaival igyon?
A férjem munkatársai azt találták ki, hogy dec. 24-én munka után (1-ig lesznek nyitva, étterem) bent maradnak és iszogatnak.
Ezt meg is beszéltük itthon, hogy ez így nem járja. A gyerekek (4,6 évesek)évek óta apával mennek délután sétálni míg én feldíszítem a fát és a vacsorát megfőzöm.
A munkatársai zömében egyidősek de még vagy nincs gyereke, vagy már elvált.
Egyik "kedves" munkatársa szólt be a minap, hogy én milyen vagyok mert nem engedem el őt...
Ma már emiatt is sárkány valaki mert szenteste napján együtt szeretné tudni a családját?
Azt hiszi, hogy én tömöm a férjem fejét és azért nem akar elmenni.
Volt már ilyenből vele nagyobb vitám is, ott is azt hitte. Akkor a férjem leállította, de megint nem bírta tovább.
Nem is mondtam el a férjemnek, mert nem akarok bent náluk emiatt konfliktust.
Csak számomra megdöbbentő, hogy valaki ennyire nem tiszteli azt, hogy a másiknak családja van.
Sokszor maradnak bent munka után egy egy sört meginni, nincs is ezzel baj, sőt.
En ferjem 144oraid dolgozik decc24en
Utanna kollégáival iszogatnak. 16-17h ig kb évente megyen ez igy..
Sztem semmi rossz dolog nincs ebbe.
Az viszont önző dolog toled hogy neked ez bajod.
Hisz nem is azért varrod haza hogy egyutt legyetek.,együtt díszítsetek a fát hanemm hogy "A gyerekek (4,6 évesek)évek óta apával mennek délután sétálni míg én feldíszítem a fát és a vacsorát megfőzöm"
Igenn házisárkánynak tűnsz!!
28 N/feleség
"Nem vette komolyon, de mikor szó nélkül leléptem meggondolta magát. 3 éve tartja magát, és nem iszik. Az első időkben én voltam a szemét. "
Minek álltál össze egy alkoholistával??? És miért kellett 3 évig tűrnöd? Szakíthattál is volna...
Meg honnan tudod, hogy milyen a kérdező férje? Miért állítod róla, hogy alkoholista, vagy hogy a munkatársai azok? Szerinted néha nem lehet lazítani? Honnan tudod, hogy mindig ezt csinálják? Lehet fél évente egyszer összehoznak egy ilyen kikapcsolódást, amúgy meg mindegyik dolgozik ezerrel.
És képzeld el, hogy magam is feleség vagyok, anyuka, és még mi is szoktunk évente 1-2 alkalommal kikapcsolódni és akkor iszogatunk, sőt, be is csípünk. Attól, mert valakinek kapcsolata van, még nem csak a családjának lehet élni, nem kell befásulni, élni és szórakozni és kikapcsolódni is lehet néha!
Amúgy a kérdezőnek is jól esne kikapcsolódni, ezt is merem állítani, neki is jót tenne, ha elmenne a barátnőivel egy pár órára kikapcsolódni, akár még be is csípni neki! Nem 80 éves öregasszony meg öregember lesz az ember attól, mert családja lesz, csak másabb lesz az élete, más dolgok lesznek fontosak, normálisan, felelősségteljesen fog élni, de ez nem zárja ki azt, hogy néha ne lehetne kikapcsolódni anyukának vagy apukának!
Alapesetben azt mondanám, ha kora délután a munkatársakkal megiszik valamit, az OK. De estig és úgy, hogy a kicsik ilyenkor az apjukkal mennek sétálni, az már nem szimpatikus ötlet, én se mennék a férj helyében. A beszóló munkatársak nem érdekelnének :)
S nem vagy sárkány, a férjed döntött... De amúgysem lennél az.
Menni szokott szórakozni és én is, de egyikünk sem karácsonykor.
Mi tartjuk azt a hagyományt még, hogy a Jézuska hozza a karácsonyfát, és ezért megy el velük apa.
De látom sokmindenkinek nem megy a szövegértés, hogy a férjemnek esze ágában nincs elmenni. Csak a munkatársa nem bír magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!